Padel Magazine møder Marcos Vallarino, en af ​​Mantras partnere Padel, arrangøren af ​​begivenheden APT på den største ø på De Kanariske Øer.

Mantra Padel, en passioneret arrangør

Padel Magazine : Marcos, kan du præsentere dig selv?

APT PADEL TOUR TENERIFEMarcos Vallarino :"Jeg er Marcos Vallarino, grundlægger af Mantra Padel, jeg er 47 år gammel. Jeg dedikerer mig i øjeblikket 100 % til public relations i vores klubber, jeg er den, der har direkte kontakt med hundredvis af spillere, leverandører, udstyr, og jeg bruger halvdelen af ​​mine dage på at organisere kampe og udjævne dem for at gøre dem så afbalancerede som muligt.”

Padel Magazine : Hvordan faldt du i badet af padel ?

Marcos Vallarino :"Jeg begyndte at spille efter at være blevet frustreret over min tennisserv (griner). I dag elsker jeg det padel. Jeg opdagede det i Argentina for mere end 30 år siden og efter at have dyrket adskillige sportsgrene professionelt. Men det er her, på Tenerife, min passion for padel startede. Kort efter at jeg blev spiller, så jeg, at alt ikke var godt, og jeg fokuserede på, hvordan man hjælper spillere med at have det sjovt, og forbedrede ikke kun teknikken, men også den sportslige indstilling. Der er dem, der kommer til konkurrencen, og andre, der kommer bare for at nyde et øjeblik og have det sjovt. Begge har ret til padel. Dette er vores motto."

APT PADEL TOUR TENERIFE

"Må dette projekt ophøre med at være en drøm og blive til virkelighed"

Padel Magazine : L 'APT Padel Tour på Tenerife: hvad er historien om dette projekt?

Marcos Vallarino :”90 % af dem, der dyrker denne sport, uanset deres ambitioner, ved, hvordan man skelner dem, der virkelig udmærker sig og gør det overraskende godt. Tenerife ligger meget langt fra fastlandet, og det straffer os på mange måder. Ved at arrangere en international begivenhed ønsker vi at invitere offentligheden til at se denne vidunderlige sport live. Jeg er en absolut fan af sportsturisme og brænder for at se enhver begivenhed live."

"Jeg må indrømme, at det ved denne lejlighed var mine to partnere, Simone Mascioli og Federico Perez, der pressede mig til at gøre det. De har været min drivkraft, som jeg har været ved andre lejligheder, vi er et team, og de kender mig. Vi tre har arbejdet hårdt for at få dette projekt til at holde op med at være en drøm og blive til virkelighed."

"Tenerife er vigtigt, og jeg elsker dette land, vi fortjener muligheden for at nyde padel i sin reneste form. Denne gang skal vi fejre det på Activate Sports, sportshovedkvarteret for den prestigefyldte Baobab Suites 5* luksushotelkæde, fra den 24. til den 31. juli 2022. APT-medlemmer blev hurtigt forelskede i stedet og tøvede ikke. at satse på os for realiseringen.”

En unik ramme

Padel Magazine : Hvordan vil begivenheden udfolde sig på stedet?

Marcos Vallarino : "Vi vil i den indledende fase bruge de 4 nuværende baner plus en centralbane, som vi har bygget specielt til denne lejlighed i de karakteristiske farver fra APT, som vi vil vedligeholde en uge efter turneringen, så alle elskere af denne sport kan nyde følelse af at spille på en professionel bane."

"Når du elsker det, du laver, nyder du hvert øjeblik af dagen. På Mantra Padel, vi elsker denne sport, og vi ønsker, at spilleren skal opleve denne oplevelse, når han spiller den. Det handler om at fejre sporten og gøre den bedre til enhver tid. Vi ser frem til at se dig til denne udgave af APT Tenerife Open på Mantra!”

Nicolas binisti

Nicolas Binisti opdagede padel med sin bror i Club des Pyramides. Siden da er han blevet en stor fan af denne sport og co-oprettet webstedet Padel Magazine udgangen af ​​2012. Siden langt. Han bor i øjeblikket på Tenerife.