Gemma Triay og Claudia Fernandez kommer til vores mikrofon lige efter deres sejr i finalen af Premier Padel Bordeaux P2 mod Ortega / Virseda.

En masse følelser

Gemma triay : "Vi er meget glade. Vi er midt i en meget god periode med to turneringer vundet i træk. Følelserne er meget gode, vi er fulde af selvtillid og klar til at kæmpe for de næste begivenheder. Arbejdet betaler sig!"

Claudia Fernandez (synligt meget følelsesladet): "Jeg kan ikke tale, jeg er ked af det..."

Parskift

Gemma : ”Partnerskift er blevet meget almindelige, de første gange føles det mærkeligt, fordi man forlader en person, man kender rigtig godt, som man har brugt meget tid sammen med. Med Marta Ortega havde vi vundet turneringer, så det er aldrig nemt, men jeg tror, ​​man skal vænne sig til det, for der vil altid være ændringer i par.”

"Det var en kamp, ​​der kunne have været følelsesmæssigt svær, Marta er min tidligere holdkammerat, og nogle gange kan det påvirke dig lidt..."

Sløret i andet sæt

Gemma : “I andet sæt førte vi 4/0 mens vi spillede meget godt, vi fandt løsninger, niveauet steg på vores side i starten af ​​denne runde, men bag os faldt vi i intensitet, vi lavede fejl... Det sker for at få et øjebliks slaphed, når du tror, ​​alt er under kontrol. Modstanderne, som ikke har noget tilbage at tabe, begynder at give slip og kommer tilbage for at score. Det er i disse øjeblikke, at du skal lægge mere intensitet, bevæge dine ben, spille med mere beslutsomhed og gå efter sejr i stedet for at vente på, at andre laver fejl..."

Fernandez / Triay Bordeaux premier padel 2024

Et par der virker

Caudia : “Sidste år lavede jeg ottendedele, nogle få kvartaler, men meget få, så jeg havde virkelig ikke forestillet mig at have de resultater, jeg har i dag. Jeg var heldig, nej, ikke heldig (Gemma tager det tilbage), det er takket være Gud (griner), ja... Gemma ringede til mig, hun er en nummer 1, og takket være alt det arbejde, vi yder, er resultaterne der ."

Gemma : "Jeg synes, vores stilarter er meget komplementære, hun manøvrerer spillet meget godt fra forsvaret, hun kan spille hårdt, foran, langsomt... så det giver mig mulighed for at være rolig og blive i min komfortzone og blive ved nettet. Hun giver mig også ro, selvom det selvfølgelig i varme stunder er mig, der skal berolige hende. Så grundlæggende er jeg nødt til at bringe vinderskud, aggression og ro i vigtige øjeblikke. Vi har veldefinerede roller, alle gør deres arbejde, og det er, når vi afviger lidt fra strategien, at vi skal ændre tingene for at komme tilbage til det grundlæggende. (...) Jeg tror på, at vores spil komplementerer hinanden perfekt."

Aldersforskel, et problem?

Gemma : "Jeg synes, vi kommer rigtig godt ud af banen udenfor banen."

Claudia : "Jeg kan ikke lide ham!" (griner)

Gemma : “Vi prøver at have det sjovt. Vi kommer på en tre-ugers rundrejse i Sydamerika, hvor det nogle gange er lidt farligt at gå rundt i byen, så vi spillede brætspil, så tv padel sammen... Vi prøvede at dræbe noget tid, fordi vi bruger meget tid sammen (griner). Efter disse to eller tre timers træning eller kampe har du en hel dag til at gøre tingene..."

https://youtu.be/nuAabOYeMGs?si=OD2VQr2gaNo1BpQb

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !