Fokus i dag på Tom Pandora, forfatteren til sangen "Joue la comme Galán", som besluttede at udgive sin YouTube-kanal af samme navn.

Fan af Galán

Min passion for padel var katalysatoren for dette nye eventyr, som jeg gav titlen Play it like Galán. Da jeg var fan af Ale Galán, kunne jeg ikke finde bedre. Det var for mig (og padel naturligvis) en uudtømmelig kilde til inspiration til at tage nye sportslige udfordringer op efter en svær periode i mit liv.

Spil det som om Galán ikke er en simpel YouTube-kanal på padel. Jeg vil gerne tilbyde en fordybelse i rejsen for en amatørspiller på jagt efter forbedring, som ikke har mulighed for at tage til træning i Spanien. Ideen er at vise, hvordan Mr. Alle der elsker padel kan forbedre sig med det, han har til rådighed. Jeg valgte at dele dette eventyr på en underholdende, kreativ og frem for alt autentisk måde. Som en kreativ person, skriver jeg romaner, jeg laver musik, videoer, jeg var opsat på at placere alt det i denne kanal.

Flere dimensioner

I dette eventyr ønsker jeg at udforske flere dimensioner af verden padel :

  • Inspireret træning: Med sessioner ledet af eminente trænere Moises Benavente Miana og Marcos Lopez, bringer jeg den spanske ånd til min træning og deler de hemmeligheder, der har formet præstationerne for anerkendte spillere som Juan Lebron, Stupa og Di Nenno.
  • Kraft og ydeevne: Jeg dykker ned i vigtigheden af ​​ernæring i progression til padel, der giver praktiske råd til at holde en krop i tip-top form og klar til at præstere.
  • Turneringsvlogs: fra spændende øjeblikke i P250 og P500 turneringer til mere afslappede P100 eller blandede begivenheder med venner, min partner og andre spillepartnere. Hver video fanger essensen af ​​spillet og kammeratskabet.
  • Kreativitet i aktion : Jeg er en kreativ kunstner, og hver video er et unikt fortællende værk, der fusionerer original musik (til hver video vil jeg skabe musik, som så vil være tilgængelig på alle streamingplatforme), fordybende skrivning og filmisk perspektiv. Altid med et strejf af sjov at underholde selvfølgelig.

Forskellige formål

Kædens øvrige mål i fuldstændig gennemsigtighed. : 

  • Adidas Padel : Jeg håber at kunne nå nok mennesker gennem denne kanal til at få et partnerskab med dem. Jeg ved, at mit niveau som atlet ikke vil tillade mig at gøre det, for jeg bliver aldrig en pro – og det er ikke målet – men jeg håber, at kanalen kan hjælpe mig med at nå dette mål.
  • 1 VS 1 med Ale Galán: det skøreste, men også det sejeste, mål med denne kanal er igen at nå ud til nok mennesker til, at jeg en dag kan spille med Ale Galán én mod én. Ikke for at prøve at slå ham, lad os være seriøse, men for at have det sjovt.

Mit mål med Play it like Galán går ud over at dele en simpel sportsrejse. Jeg ønsker at demonstrere, hvordan fans af padel kan blive professionel, mens du bliver i Frankrig. Det er en personlig og autentisk udforskning af den passion og beslutsomhed, der er nødvendig for løbende at forbedre.

Tillad fans at identificere sig selv

Jeg troede aldrig, jeg ville oprette en YouTube-kanal på padel. På musik, video, komedie okay men videre padel Ingen. At være ingen i verden af padel, jeg så ikke meningen. Men det var mens man snakkede med venner fra padel, brødrene Demidoff, som jeg sætter enormt stor pris på, at jeg bemærkede, at der ikke var meget fransk indhold på padel amatør. At folk som Julien Seurin, Man Vives eller endda Léo Poulain tilbød indhold, men i en dimension, der er utilgængelig for amatører som os, hvilket forhindrer os i at identificere os selv. Det var dem, der pressede mig til at lancere denne kanal.

Hans søn som inspiration

Som kreativ har jeg mange ideer, der hopper rundt i mit hoved, men jeg er nødt til at ræsonnere med mig selv det meste af tiden. Til den første video planlagde jeg at lave indhold, som vi er vant til at se på YouTube i verden af padel. Da jeg var helt alene om at skyde, filme, vise videoerne, var jeg nødt til at lave software. Men det gik imod min kreative side.

Da jeg kom hjem fra arbejde, i bilen med min ni måneder gamle søn ved siden af ​​mig, spillede jeg musik, det var musik fra filmen Space Jam. Min lille begyndte at vifte med armene. Jeg kiggede på ham og sagde: "Se, far vil gøre det sådan, når han kommer på banen. World Padel Tour at spille med Galantico”. Jeg simulerede at komme ind på banen ved at hilse på offentligheden osv. I det øjeblik forstod jeg, at jeg var nødt til at gå i denne retning for mine videoer.

Introen til min første video blev sat. Og resten flød naturligt.

Ale erobret

I mine omgivelser af padel, flere mennesker bringer teksten frem til mig, det er virkelig dejligt at se denne entusiasme omkring mit delirium på padel og Galan. Alle kalder mig Galán. Desuden fandt jeg ud af Ale Galáns søster, Alba, at han havde set videoen og sangen. Ifølge ham fandt han musikken virkelig cool og videoen fantastisk. 

Men da han ikke vendte direkte tilbage til mig, kan jeg se, at jeg stadig har en masse arbejde at gøre med hensyn til berømmelse, der skal tages alvorligt af Ale. I hans øjne, med dette klip (vel vidende, at jeg var på mit nulniveau af padel), Jeg er bare en fan (lidt af en nørd), der har det sjovt. Og dagen, hvor jeg laver en en-til-en med ham med Adidas-sponsorat, vil være en kæmpe belønning, men frem for alt en maksimal fornøjelse.

Billedkreditter: Maurice Photography.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !