Frisk rangeret 19. spiller på den franske rangliste, Tom Mitjana er en af ​​de hotteste spillere i padel Fransk. Mødtes under Caen-fasen af Cupra Padel-Point Tour, gik han med til at vende tilbage til udviklingen af ​​sin karriere, hans mål såvel som hans tilstedeværelse på dette amatørkredsløb.

Fokuseret på det franske kredsløb... men måske på Roland-Garros

Padel Magazine : Den nye rangliste er ude, du er nu den 19. franske spiller. Kan du fortælle os om din udvikling? Sætter du grænser for dig selv, eller har du tænkt dig at gå endnu højere?

Tom Mitjana : “Jeg er super glad for min placering, jeg troede aldrig, jeg ville nå dertil. Når jeg bagefter laver noget generelt, er det hele vejen. Og det var det igen. Jeg var meget heldig at træne med de bedste spillere fra start, det hjælper meget. Og udover det træner jeg meget, og jeg har mulighed for at lave en masse volumen”

Padel Magazine : Apropos volumen, kan vi forvente at se dig i flere internationale turneringer i Premier Padel, WPT eller APT? Eller vil du først og fremmest fokusere på den franske scene?

Tom Mitjana : "Det er rigtigt, at jeg i øjeblikket fokuserer på Frankrig sammen med et godt job, som jeg virkelig godt kan lide. Jeg kan ikke tage på internationale rejser, så jeg kører kun den franske rundstrækning. Men du vil se mig på FIPs i Frankrig og måske på Premier Padel hos Roland-Garros vil jeg i hvert fald gøre alt for at deltage selvfølgelig. »

"Hvis jeg en dag er top 15, bliver det bare fantastisk"

Padel Magazine : Nu har jeg et mere generelt spørgsmål til dig, hvad er dine personlige mål?

Tom Mitjana : "De, der er assimileret i verdens top 200, er dem, der kommer på det internationale kredsløb, og det er dem, der er bedst assimileret i Frankrig. Det vil sige, at selv ved at vinde så mange point som muligt i Frankrig, vil du snart ikke engang være i top 10. Så top 10 er uopnåelig, hvis jeg ikke gør det internationale kredsløb. Så lad os sige, at hvis jeg en dag er top 15, bliver det bare fantastisk.

Men jeg vil hellere tale om spilleniveau, for placeringen er ikke det afslørende efter min mening. Jeg træner grundigt, jeg prøver at lave en masse fysisk arbejde ved siden af: muskelopbygning, strække... Jeg vil gerne lægge den maksimale chance på min side for at være så stærk som muligt, og min sejr vil hellere være spillets niveau som ranglisten. »

Den "komplette side", styrken af ​​Cupra Padel-Point Tour

Padel Magazine : Jeremy Scatena kom til vores mikrofon for at prise den legende side, den glade og godmodige atmosfære i dette kredsløb, men du, hvad fik dig til at "deltage" i denne turnering?

Tom Mitjana : "Det, der er rigtig godt, er animationerne! Det er ikke bare en turnering, det er tanken at involvere folk, der kommer for at se padel. Vi har leget med voksne og børn, og vi hører tit: "Åh, det er første gang, jeg har spillet!" Åh, det er anden gang, jeg spiller. Så det er virkelig rart at se, at det er en turnering med underholdning åben for offentligheden udefra, vi forsøger at tiltrække så mange mennesker som muligt til denne nye sport. Sporten er så legende, så utrolig, at du kan have det sjovt fra ketcherens første slag. Og jeg synes, hvad der er fantastisk ved Cupraen Padel-Point Tour, det er det faktum, at der er masser af animationer. Der er udstillingen, spillerne spiller, folk spiller og så er der en turnering, så det er meget komplet, og det er denne komplette side, der får folk til at komme for at deltage og se »

Padel Magazine : Sidste spørgsmål, hvad kan vi ønske dig i resten af ​​2022?

Tom Mitjana : “For ikke at skade mig selv, jeg gør alt for at det ikke er tilfældet. Jeg spiller med min partner Mathieu Armagnac, virkelig en meget god partner. Vi har det rigtig godt. Jeg håber, vi får den bedst mulige sæson, fordi padel det er ikke individuelt, men det er to. Så jeg ønsker det for os som et team! »

For at se interviewet i sin helhed, gå her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.