Benjamin Tison er på sky ni. Franskmanden kvalificerer sig til en ny remis med Teo Zapata. Han går hen til mikrofonen Padel Magazine så snart han forlader retten.

En første ottendedel?

Lorenzo Lecci Lopez: Sjette tabel i denne sæson! Det er utroligt, hvad du laver med Teo.

Benjamin Tison :"Det er klart. Det sker efter en periode, hvor vi var lidt dårligere, selvom vi hver gang tabte mod meget gode spillere. Vi er nu topfrøet af previas, og vi må antage. Vi havde to meget gode kampe i dag. Jeg rørte bolden lidt mindre, men jeg vidste, hvordan jeg skulle være god, når jeg rørte den. Teo spillede meget godt."

"Jeg sagde, at mit mål var at lave en ottende, og jeg håber, det bliver i denne turnering ikke langt hjemmefra med min lille Lorenzo, som er hjemme!"

Jeg kan lide spillet!

Lorenzo Lecci Lopez: Du siger, at du ikke slog bolden for meget, jeg tror, ​​at i sekundet satte de dig i køleskabet!

Benjamin Tison :”Ja ja, jeg var lidt i køleskabet. Jeg klarede mit grid meget godt, og i bund og grund kom jeg godt ud. Jeg lavede mange vindere uden at lave en masse utvungne fejl. Jeg er meget glad i dag.”

Lorenzo Lecci Lopez: I denne sæson er du blevet en nøglespiller i previa, fordi du er i stand til at vende denne slags kampe til din fordel.

Benjamin Tison :”Det er dejligt, jeg ved ikke om det er så slemt, men jeg har en meget god sæson. Det bedste uden tvivl, og det er svært at sige. Jeg er meget krævende overfor mig selv. Jeg stønner, men jeg laver mit sjette maleri, det er bare enestående.

Lorenzo Lecci Lopez: I morgen på den centrale bane i tredje rotation kl. 9:30 mod Lijo / Ruiz. Det er overkommeligt, er det ikke?

Benjamin Tison :"Ruiz eller Lijo til højre... Uanset hvad der sker, er det et spil, jeg kan lide på den centrale bane!"

For at se mere fra franskmanden, se interviewet udført i Rom.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !