Stjernehøjttalere i denne første udgave af Cupra Padel-Point Tour på Casa Padel, Alix Collombon og Ben Tison, som deltog i en opvisningskamp med Mélissa Martin og Dimitri Huet, gav sig til vores mikrofon.

Alix Collombon: "Jeg kan virkelig godt lide at komme her"

Padel Magazine : Vi er sammen med Alix og Ben, hvor er det længe siden du sidst kom her til Casa Padel ? 

Alix Collombon: "Jeg synes, det har været godt siden de sidste franske mesterskaber, der fandt sted her, det var i 2018."

Ben Tison : "2018 eller 2019, 2019 tror jeg"

Padel Magazine : Siden har der været farver, ændringer, nye installationer. Hvad synes du ?

Alix collombon : "Jeg synes, det er fantastisk. Der er en stor energi, de har gjort tingene rigtig godt fra start. Casa Padel vi ved, at det har været et stort stort center i Frankrig i nogle år nu. Vi bliver altid taget rigtig godt imod, hver gang der sker forbedringer. Der er grunde, som har en ny farve, det er en meget livlig klub, og jeg kan virkelig godt lide at komme her. »

Padel Magazine : Vi hørte bag kulisserne, at det er den slags klub, vi gerne vil se lidt mere i Frankrig. Er det den model, vi bør søge at have?

Ben Tison : "Jeg kan virkelig godt lide denne klub, det er her, jeg trænede i starten: efter Bois-d'Arcy kom jeg til Casa. Så det er en klub, der ligger mit hjerte nær. Som Alix siger, er de meget dynamiske, altid klar til at lave nye ting. I Frankrig vil jeg sige, at ja, der burde være sådan nogle klubber "i det mindste", selvom det er en stor investering. At der er mellemrum mellem pladserne er måske det eneste, der mangler her, for at det bliver perfekt. Vi skal lade os inspirere af den slags klubber til at forsøge at forbedre spillernes vilkår. Og at spillerne gerne vil lave et klubliv, og at de holder sig uden for spilletimerne.

Ben Tison: "Min ende er tættere på end Alix's"

Padel Magazine : Er det en idé at skabe en klub? Kunne det være dit mål efter din karriere?

Alix collombon : ”Efter karrieren er det sikkert, at jeg har svært ved at projicere mig selv og ærligt hvorfor ikke. Jeg vil gerne blive i padel det er sikkert. Jeg ved ikke hvordan, på hvilken måde. Bliver det en klub eller noget? Jeg ved ikke. Vi får se, hvad fremtiden bringer, men ja det kan være et godt langsigtet mål."

Ben Tison : “Lidt ligesom Alix lukker jeg ingen døre. Dette er ikke mit mål nummer 1 i dag. Min afslutning på karrieren er tættere på end Alix, men jeg har ikke tænkt over det endnu. Jeg giver mig selv yderligere 2,3 eller endda 4 år til at fortsætte med at have det sjovt”

Interviewet kan findes i sin helhed her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.