Thomas Vanbauce er som i "en drøm" med denne første udvælgelse til det franske hold til at deltage i EM Padel 2024 i Italien.

Premier Padel i Bordeaux, måske afgørende?

»Det er en ubeskrivelig følelse, jeg kan stadig ikke komme over det. Jeg indrømmer, at jeg stadig er lidt som om jeg er i en drøm. Jeg tror, ​​jeg virkelig vil indse det, når jeg modtager tøjet, eller vi alle samles for at forberede os til disse EM. Ja, det er en drøm.

Dagen før annonceringen var jeg stresset. Til den lille anekdote, med Max Joris, min partner, sendte vi hinanden beskeder for at tælle udvalget ned, fordi vi havde en fast dato og tid, men det blev udskudt flere gange, hvilket gjorde, at vi blev endnu mere stressede. Det var meget sjovt.

Jeg ved ikke, om denne turnering i Bordeaux tippede skalaen, det kunne jeg ikke rigtig fortælle dig.

Jeg synes, denne turnering viste, at Max og jeg i store begivenheder er i stand til at spille meget godt under pres. Måske var det det lille spørgsmål, der rejste sig om os. Denne turnering var gavnlig for os, individuelt såvel som kollektivt.

Vi vil fortsætte med at køre på denne dynamik, vi vil ikke være ledige før Cagliari, og vi vil fortsætte med at spille turneringer for bedst muligt at forberede os til disse europæiske mesterskaber, fordi målet er klart: vi vil forsøge at bringe en tilbage medalje.

Thomas Vanbauce Max Joris

"Jeg følte, at vi kæmpede til nine"

Med hensyn til udtagelsen havde jeg indtryk af, at ni af os kæmpede om otte pladser. Jérôme Inzerillo havde en rigtig god praktikplads, han er for nylig blevet far, og vi ønsker ham igen tillykke. Desværre blev han ikke udtaget til disse EM. Han er en stor konkurrent, jeg er overbevist om, at han vil komme stærkt tilbage, og at vi kan regne med ham under turneringer og potentielt ved verdensmesterskaberne. Men det er sikkert, at der klokken ni er én, der bliver på sidelinjen. Denne gang faldt det på ham, det kunne være faldet på mig (red. anm. også selvom Jérome Inzerillo hovedsageligt spiller til højre og Thomas Vanbauce til venstre).

Hvad der er sikkert er, at ved at tage både os og Max, ved trænerne, at vi arbejder godt sammen. Hvis vi blev adskilt, ville de ikke vide, hvem de skulle sætte mig sammen med til højre. Hvis Max blev taget uden mig, ville det være det samme for venstre side.

Målet med dette franske hold er at være et af de tre bedste hold, som altid."

Hele videoen her:

https://youtu.be/lMsrB6ffsd0
Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.