Holdet Varlion tegner en af ​​de største udsigter i padel fransk i personen af Thomas leygue.

Den 21-årige slutter sig derfor til Varlion Pro Team som den fjerdebedste spiller i sit land og som fransk landsholdsspiller. Han ankommer med viljen til at give alt i løbet af dette år 2022. Hans mål? Nå førstepladsen som fransk spiller og spille en stor rolle på de professionelle kredsløb.

"Jeg er meget glad for at starte dette projekt, ankomsten til Varlion betyder for mig et kvalitativt spring i enhver forstand af ordet, og jeg er så meget desto mere begejstret, da det er et mærke, som jeg har kendt i mange år. De satser meget på unge talenter, og det elsker jeg sagde Thomas, da han blev spurgt om hans ankomst til mærket.

Mål: at blive den franske nummer 1


Thomas Leygue har allerede haft mulighed for at bære sit lands farver, og i særdeleshed under det seneste VM i Qatar. Det er klart, at for 2022 er det franske hold fortsat en prioritet for ham. Han meddelte også: Jeg vil gerne spille i så mange turneringer som muligt, kvalificere mig til så mange som muligt og hvorfor ikke være i top 100 i verden. Jeg vil gerne fortsætte med at være en del af Frankrigs team, og jeg vil arbejde hårdt for at forsøge at blive nummer 1 i Frankrig“. Stærke ord, der giver genlyd som toner fulde af ambitioner for den unge franske spiller.

thomas leygue varlion 4

At vælge pala, et vanskeligt skridt


Om den nye Varlion-kollektion fortæller han, at det var svært for ham at beslutte sig for, hvilken pala han skulle spille med, men han er glad for sin nye ketsjer. Det er med det nye Maxima Summum Prisma, at det nu vil udvikle sig: "Jeg prøvede forskellige ketsjere, og jeg havde vanskeligheder, fordi de alle har fremragende egenskaber. Jeg valgte endelig Maxima Summum Prisma fordi det giver mig mere kontrol uden at ofre magt og bedre styring af "kugleudgangen". Derudover hjælper det, at håndtaget er længere end på de andre, mig til at rette ketcheren bedre.“. En fin og præcis analyse, som giver os mulighed for bedre at forstå hans valg.

Varlions mening om at signere Thomas


På tur Felix Regalia (CEO og grundlægger af Varlion) taler om den unge franskmand: "Thomas er fremtiden for padel Fransk. Han følger de rigtige trin for at nå det højeste niveau af konkurrence i denne sport. Vi stoler på ham, vi vil støtte ham i hans karriere, og jeg er sikker på, at vi vil leve gode øjeblikke sammen.".
Et budskab fuld af optimisme, der kun antyder positive ting i dette samarbejde mellem Varlion og Thomas Leygue.

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.