Mario Cordero var i stand til udelukkende at interviewe Thomas Leygue, den regerende franske mester, efter hans sejr i kvalifikationerne til FIP Rise i Bordeaux.

Efter en kompliceret start på sæsonen siger han, at han er glad for at vinde en god kamp mod to gode spillere.

Et anspændt spil

»Fysisk har jeg det meget godt. Men jeg havde en dårlig start på sæsonen, og jeg tabte kampe, som jeg vandt sidste år. Jeg gik derfor mere anspændt ind i feltet, fordi jeg vidste, at jeg ikke nødvendigvis var selvsikker.

Tingene kommer ikke, som jeg gerne ville. Jeg vil ikke gå glip af, så jeg er ikke 100% afslappet. Jeg vil gøre det godt!

Jeg koncentrerer mig også, fordi jeg har ændret mange ting for at være fokuseret på banen og prøve at have så få op- og nedture som muligt. Selvfølgelig kommer jeg til at slynge mindre ud end før, fordi jeg før spillede på en meget mere risikabel måde.

Jeg vil ikke spille 9 og efter 5 vil jeg hellere spille 7-8 for hele kampen. Frem for alt vil jeg gerne være meget mere regelmæssig.

Jeg skal ganske vist ikke skifte om 2 måneder, men målet er at arbejde mere på pointen, som vi så kl. Padel Horizon. Her er målet at finde disse følelser og ikke at spille uregelmæssigt hele kampen. “

Thomas leygue

At blive seedet i Rise FIPs betyder ikke meget

”Målet er at finde den holdning, jeg havde. I dag er det sikkert, at man udadtil kan se, at jeg er mere anspændt, men jeg havde følelser, jeg havde det godt på banen.

De spændte øjeblikke i starten af ​​kampen, vi spillede dem ikke særlig godt. De spillede bedre end os, men vi var i stand til at komme tilbage. Og det er der, jeg er glad, det var at komme tilbage fra en pause for de andre!

Det er ikke nødvendigvis nemt, da det er spillere, der ikke er seedet, fordi de ikke nødvendigvis spillede FIP-kredsløbet sidste år, men de spiller stadig WPT previas.

Det er altså to meget gode spillere, der er på samme niveau som os og derudover var vi slet ikke favoritter i kampen.

For eksempel har jeg point, som jeg fik sidste år takket være Premier Padel …og de spillede ikke for meget, så vi starter som topseedet.

Det er normalt en fordel, men spilleniveauet i turneringen er meget højt. Så der er ikke noget let spil. “

Guillem Figuerola, hans partner for året?

"Normalt, hvis alt går vel, vil han være min partner for FIP og for året. Han er en, jeg kendte, fordi han spillede lidt på FIP-kredsløbet, og han vandt endda sidste år på Canet.

Han var tidligere partner til Mercadal, som er en ven af ​​mig, og pludselig vidste jeg, at han spillede godt. Jeg kunne godt lide hans spillestil, og jeg tror, ​​vi kan supplere hinanden godt. Bagefter er vi kun lige begyndt, så det er sikkert, at nogle gange viser det, at vi har lidt spilletid sammen.

Men jeg synes, han er en pålidelig person, der forsvarer sig rigtig godt. Og mig, til højre som er lidt mere aggressiv, det passer mig perfekt synes jeg. ”

Leygue Figuerola sejr

Resten af ​​programmet

»Jeg tror, ​​at nu skal vi hvile lidt. Og herefter tager jeg en hurtig tur til centrum for at besøge Bordeaux, da vi i morgen kæmper igen.

Vi kommer fra en stor pre-season. Der har været en del turneringer på det seneste, og jeg har ikke haft en fridag. Jeg trænede mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Så jeg har ikke tænkt mig at give det en chance mere i eftermiddag, da jeg ved, at hvis vi vinder i morgen, har vi to kampe at spille, så det nytter ikke noget at blive brændt. “

Varlion, bedste pala-mærke for Thomas

" For mig, Varlion er langt det bedste mærke! Helt ærligt, det er ikke for reklame, men jeg mener det virkelig.

Jeg tror, ​​snesko er en anden verden. Bagefter er det sikkert, at priserne ikke er særlig tilgængelige, men jeg råder dig virkelig til, hvis du har midlerne til at købe en Varlion ketcher, fordi de er utrolige.

De er også lavet i Spanien, i modsætning til dem af alle de andre mærker, der er lavet i Kina eller Pakistan...(Redaktørens note: andre mærker som StarVie eller Cartri fremstiller også palas i Spanien)

Kvaliteten er rigtig god deraf prisen, og de går meget mindre i stykker. Dette er fordelen ved ketcheren.

Mig, jeg leger med Maxima Summum Prisma Flow, altså den med huller i siderne. Dette er den nye model for i år med virkelig meget mindre luftmodstand. Ketsjeren er i spidsen, og den virker let.

Det er virkelig rart at lege med denne ketsjer! “

Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!