Den tidligere verdens nr. 4 i klassementet ATP, Thomas Enqvist, talte ved mikrofonen af Padel Magazine durant le Head Padel Open som fandt sted fra 23. til 24. juli.

”Jeg prøver at spille regelmæssigt kl padel "

Padel Magazine : Hvad syntes du om denne turnering og denne kamp?

Thomas : ”Det er virkelig dejligt at være her. Turneringen er rigtig god med denne center court og denne atmosfære. Spillene var gode, jeg har en rigtig god partner (Thomas Vanbauce), som spiller en meget god " padel ". Det er rigtig sjovt, det er fedt!

Padel Magazine : Spiller du meget tennis? Og kl padel ?

Thomas : ”Ja, jeg spiller stadig lidt tennis. Omkring padel, Jeg prøver at spille regelmæssigt, men heller ikke hele tiden.

Jeg kan virkelig godt lide det padel, det er en god sport. Du nyder, altid i dobbelt så det er en sport, der kan beskrives som "social".

I Sverige er det virkelig en sport, der er eksploderet, mange mennesker dyrker den. Det er virkelig meget sjovt! »

"Alle sportsgrene med en bold appellerer til mig"

Padel Magazine : Hvad er forskellen på at spille en finale af Grand Chelem tennis og leg padel her i en "venlig" turnering?

Thomas : "Selvfølgelig er der en lille forskel (griner). Men det er lige så godt: Fra det øjeblik en bold er i spil, nyder jeg det. Jeg kan lide al sport, fodbold, padel, tennis.. Jeg kan godt lide alle sportsgrene med en bold eller en bold. Og det er virkelig fedt at være her og gå på banen.«

Padel Magazine : Hvad er dine forventninger til denne turnering?

Thomas : "Jeg ved det ikke, jeg har set mange meget gode spillere. Jeg tror, ​​det bliver rigtig svært, men som jeg sagde tidligere, har jeg en meget god partner. Så vi får se, men jeg glæder mig til næste kamp. »

Padel Magazine : Er du vant til at spille til højre? Eller til venstre?

Thomas : “Jeg er nok mere vant til at spille til venstre, men det er en god undskyldning at have (griner)! »

Se videointerviewet lige her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.