Thierry omeyer, fra Team Red Julien Seurin gav os et par minutter til at fortælle os om begivenheden Betclic Remontada Padel.

Ketsjer sportsentusiast

Jeg opdagede padel for et par år siden, efter at have stoppet min karriere som professionel håndboldspiller for fire år siden. Jeg så denne sport for første gang på sociale netværk, jeg havde mulighed for at prøve den, og jeg kunne hurtigt lide den. Jeg havde spillet lidt tennis, da jeg var yngre, jeg er virkelig fan af ketchere, men frem for alt en fan af padel.

Spil på padel, ved foden af ​​Eiffeltårnet

Rammerne er super flotte, ved foden af ​​Eiffeltårnet er der rigtig hyggeligt! Jeg så den første kamp sammen med min træner Julien Seurin. Det var tæt med nogle fine sting. Dette er virkelig interessen for padel : hav det hurtigt sjovt og hav det sjovt på banen!

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.