For et par dage siden, Sanyo viste sit ubehag om en bestemt situation vedrørende hans partner Agustin Væg. Faktisk er den 22-årige spiller, som helt sikkert er det største løfte padel verden, kan for øjeblikket ikke deltage i turneringerne af Premier Padel til kontraktlige årsager. Vores kollegaer fra Padel Høj møde ham.

Rivaliseringen med Lebron/Galan

Agustin Tapia: "I Reus var vi på et meget godt niveau; for at slå nummer et, skal du være på dette niveau. I Vigo synes jeg, vi kunne have gjort mere, men vi missede et par chancer, og de vandt bare. Og i Alicante gav de os ikke en chance."

“Hovedsageligt fordi vores niveau var meget lavere end i Reus. I de to andre kampe viste Juan og Ale, hvorfor de ligger nummer et, de spillede næsten perfekt. Når de er gode, er det meget svært at slå dem. Jeg tror ikke, vi var klar til kampen."

Lebron-Galan-Sanyo-Tapia-WPT-2022-Reus-Open

"I øjeblikket spiller jeg ikke"

Vedrørende fremtidig deltagelse i Premier Padel, argentineren ved stadig ikke mere.

Agustin Tapia: "Jeg er stadig i samme situation, for nu spiller jeg ikke. Der er intet bekræftet, men mit brands beslutning og tankegang forbliver den samme, så det er en skam, men lige nu er det nej.”

”Sandheden er, at der ikke er noget bestemt, lad os håbe det, men i sidste ende kan jeg ikke gøre noget, dem der skal bekræfte det er dem (NOX), så jeg venter. Min lyst til at spille er 100%, det er der ingen, der er i tvivl om.

"Hvis det sker, er det af en grund."

Det er derfor fra hans hjem, at et af den nye generations største talenter oplevede konkurrencen:

Selvfølgelig fulgte jeg som alle andre Qatar Major. Det, jeg kunne se på fjernsynet, var meget godt, jeg så næsten alle kampene, da det også sker for mig i WPT, når jeg taber, og jeg ikke kan deltage i weekenden. Jeg ser kampene, og jeg vil altid være der, jeg vil altid være der.

Jeg forsøger altid at tænke positivt, hvis det ikke skete, er der en grund. Hvis det sker, er det dejligt, men for nu har jeg mit hoved i Bruxelles, og for at forbedre mig, har jeg mange ting at forbedre.

Agus Tapia er derfor fortsat fokuseret på World Padel Tour, Et sur le vidunderlig begivenhed som begynder i Belgien!

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !