Dylan Guichard og Bastien Blanqué har besluttet at afslutte deres forening efter mere end et år sammen. En forening, der vil have begejstret de mange fans med positive resultater, nogle gange tæt på bedriften, som under Mexico P1 mod Tino Libaak og Leo Augsburger. Men de seneste resultater har bestemt været afgørende i denne beslutningstagning, især med dette alvorlige nederlag i 2. runde af previa mod Aitor Garcia og Miguel Angel Sorbe.

blangué guichard

Denne adskillelse kommer naturligvis fra den yngste spiller, Dylan Guichard. Bastien Blanqué har endnu ikke kommunikeret på sine sociale netværk:

“Efter 1 år med Bastien Blanqué besluttede jeg at afslutte vores eventyr sammen. Det er klart, at jeg gerne ville have afsluttet på en bedre note end denne P1 i Malaga, ikke som hvad vi var i stand til at gøre.

Aldrig let at lave denne slags indlæg, det var den vigtigste periode i min unge karriere, og jeg vil altid være dig taknemmelig min Bast.

Du gav mig denne mulighed, du gav mig din erfaring, jeg lærte meget og udviklede mig sammen med dig, så tak for det!

Jeg ønsker dig det bedste i dit fremtidige projekt, jeg kommer ud af dette år sammen, voksen og med en ven.

For mit vedkommende synes jeg, jeg har gjort tricket, fornøjelsen på banen var ikke længere den samme, jeg skal opdage andre ting.

Sæsonen er stadig lang."

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.