Meddelelsen overraskede planeten padel denne morgen : Stupa har besluttet at afslutte sit samarbejde med Alex Ruiz. Argentineren forklarer til Padel Magazine årsagerne til, at han tog denne beslutning.

Et ubehag på banen

Padel Magazine : Hvad var årsagerne til denne beslutning?

Franco Stupaczuk: “Jeg følte mig utilpas på banen, jeg havde det ikke sjovt som sidste år, og jeg var ikke mig selv."

Padel Magazine : Alex betragter dig som den bedste partner i hans karriere, hvordan får det dig til at føle det?

Franco Stupaczuk: ”Jeg har det meget godt og meget glad for at vide, at vi har tilpasset os rigtig godt til hinanden, jeg mener også, at kemimæssigt var han min bedste partner, men at vores cyklus var forbi.

Det er mit valg

Padel Magazine : Tror du, du kan nå flere finaler med en stærkere spiller?

Franco Stupaczuk: "Jeg kan ikke vide, hvad jeg Jeg kan bekræfte, at jeg tror på mig selv og mit spil og vil gøre mit bedste for at nå flere finaler med en hvilken som helst partner).

Padel Magazine : Er det din beslutning, eller bad en anden spiller dig om at spille med dig?

Franco Stupaczuk: "Beslutningen var min, jeg følte, at vi ikke kunne få det bedste ud af hinanden længere."

forvrænge mit spil

Padel Magazine : Hvilke elementer i Alex' spil fik dig til at sige, at der er ubehag på banen?

Franco Stupaczuk: "Måske tid og slid fra så mange turneringer og rejser. Nogle gange føles det som om cyklussen er ved at slutte. Det var tid til en forandring i dag, så vi begge fortsætter med at vokse som spillere."

Padel Magazine : Tror du, at det faktum, at Alex er så aggressiv, har fået dig til at være en mere forsigtig spiller? Tror du, at din rolle i dette binomiale har forvrænget dit spil?

Franco Stupaczuk : "Ja måske, jeg er blevet en mere konservativ spiller, der spiller mere defensivt, men som jeg altid siger, så tilpasser man sig hver enkelt partner og leder efter det bedste for parret."

Stupa har ikke været i stand til at fortælle os, hvem han skal spille med i næste sæson i øjeblikket, men han vil give os besked inden for de næste par dage!

Find interviewet af Alex Ruiz og Franco Stupaczuk udført af os under Qatar Major.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !