Stephanie Cohen-Aloro, nyligt udnævnt direktør Padel til det franske tennisforbund (FFT), kommer til vores mikrofon for at diskutere sin nye rolle.

Fremskynde udviklingen af padel

”Mit mål er at accelerere udviklingen af padel, fordi det udvikler sig næsten uden os. Det var vigtigt at dreje om hjørnet. Det, jeg godt kan lide ved denne nye mission, er at udvikle ting. Efter min karriere i tennis arbejdede jeg ti år i hotelbranchen, i erhvervslivet, hvilket gav mig mulighed for at træne og lære en masse indenfor projektledelse, budgetstyring, ledelse af et team, udvikling af produkter, tilfredsstillelse og opfyldelse af kundernes krav. Jeg har altid holdt et link med tennis ved også at være turneringsleder.

Det, der begejstrer mig, er produktudvikling, der starter fra næsten en tom side og arbejder som et team.

I min nuværende rolle skal vi hjælpe med at strukturere padel i distrikterne og udvikle både højt niveau og fritidspraksis i klubber.

Jeg har et komplementært team med eksperter som f.eks Benjamin Tison, at strukturere højniveaudelen og uddannelsen af ​​vores unge og lærere. Benjamin bringer enorm ekspertise ind padel, især i træning og højt niveau. Vores mål er at træne spillere på højt niveau. Vi planlægger at oprette et Nationalt Center for padel.

Stéphane Berrafato tager sig af udvikling og konkurrence. Han arbejder med nationale og internationale konkurrencer og turneringsudvikling. Stéphane kender det padel, han har udført et betydeligt arbejde i flere år for padel, det er dejligt at have ham ved min side.

Min erfaring i erhvervslivet hjælper mig til at prøve at strukturere vores vision og følge vores projekter med glæde og godt humør.”

Do padel en stor sport i Frankrig

"Jeg spiller lidt padel, men jeg er mere fokuseret på udviklingen af ​​denne sport i stedet for på min egen progression. Mit nuværende mål er at udvikle sporten med mit hold, med fokus på infrastruktur, klubudvikling, træning af vores unge og konkurrence.

Vi er i gang med at strukturere padel, med det formål at øge antallet af licenstagere og infrastruktur.

Det vigtige er at strukturere padel i Frankrig, for fortsat at udvikle infrastrukturen, undervisningstilbuddet og det høje niveau. Det er vigtigt at udvikle skoler padel og at uddanne børn om denne sport. Vi vil gerne have forældrene til at overveje padel som førstevalgssport. Børn skal introduceres til padel at udvikle vores fremtidige talenter.”

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !