Sergio Perez er en international dommer fra padel anerkendt. Spanieren er netop blevet udnævnt til sportsdirektør afAPT Padel Tour for Europa og Nordamerika. Padel Magazine møde ham til et eksklusivt interview.

En kender

Padel Magazine : Sergio, hvad er din baggrund? Fortæl os om din tid på WPT og dine nyheder på APT Padel Tur.

Sergio Perez:"Jeg kommer fra Madrid. Jeg startede med tennis for 40 år siden, da padel eksisterede næsten ikke. Jeg nåede et anstændigt niveau, for det lykkedes mig at slå Juan Carlos Ferrero en dag! I slutningen af ​​90'erne skiftede jeg til padel. Som 23-årig begyndte jeg at lede spillet padel af min klub Alameda, og det varede 15 år. Det er mine to passioner: at undervise børn og at dømme."

”Fra 2011 blev jeg dommer. Jeg samarbejder med Madrid-forbundet. I 2015 begyndte jeg at arbejde med WPT, og jeg lavede flere og flere turneringer indtil sidste år. APT Padel Tour gav mig et tilbud om at starte på Sevilla Master, og jeg tøvede ikke rigtig. Min fase med WPT var forbi. Jeg dømte også den første major af Premier Padel i Qatar. Jeg tror, ​​jeg kan være dommer på alle kredsløb.

En ny scene

Padel Magazine : Hvad er din konkrete rolle i APT PADEL RUND ?

Sergio Perez: "Luis Lobo gav mig muligheden for at tage et nyt skridt i min karriere. Han tilbød mig muligheden for at være sportsdirektør, og det er et spændende projekt.

"Jeg er meget motiveret af det faktum at kunne bringe min sten til bygningen i dette storslåede projekt."

En mindre ustabil kalender

Padel Magazine : Der har været mange ændringer i APT-skemaet denne sæson. Hvad er efter din mening årsagerne til disse ændringer?

Sergio Perez:"Det er rigtigt, at der er mange tidsplanændringer, men jeg vil gerne holde tingene positive. Det er en meget stor udfordring at være til stede så mange steder rundt omkring på kloden. Det er ikke let, men det vigtige er, at der er et fast antal forsøg for spillerne. Uanset hvad, vil spillerne bare gerne spille."

"Fremtiden for APT er at fortsætte med at være vært for turneringer på spektakulære spillesteder. Der er mange initiativtagere, der støtter APT. Kalenderen vil være mindre ustabil i fremtiden, fordi kontrakterne er underskrevet for flere år. Det er en spændende tid.”

Padel Magazine : Kvindekredsen har færre og færre turneringer, og de spillere, der satsede på APT, begynder at blive lidt skuffede. Hvad er planen for at sætte nyt skub i kvindekredsen?

Sergio Perez:"På kvindernes kreds kan vi ikke vente med at se Master Finalen, som afslutter terminen. Vi har set, at der er nye par, der har hævet spilleniveauet på kredsløbet. Mesteren vil være meget smuk. Til næste sæson vil vi kunne give en større kalender takket være de forskellige kontrakter, der er underskrevet med promotorerne.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !