Stolt. Dette er vores kaptajners sindstilstand foran seniorverdenen +, der finder sted i marts 2022 i Las Vegas, og som deler deres følelser med os.

Line Meites: "Vi vil gøre vores bedste for at have chancen for at være i verdener"

"Stolt! Hvilken vej rejste på 6 år! Hvilke følelser oplevede og følte takket være denne vidunderlige sport (de har ikke altid været positive, men alle har bragt mig og lært ting)! I dag er jeg så heldig og beæret over at være blevet kontaktet af FFT, at være 1. træner og kaptajn for senior + kvindeholdet!

Stolt over at have den blå-hvide-røde trøje på igen. Stolt over at kunne forsvare Frankrigs farver. Stolt over, at jeg har fået mulighed for at bygge og lede et stort fransk hold, og at kæmpe sammen om at nå så langt som muligt. Stien lover at være vanskelig. Da Frankrig aldrig har deltaget i internationale mesterskaber, skal vi igennem en kvalifikationsfase.

Vi vil gøre vores bedste for at have chancen for at være til stede ved verdensmesterskaberne, der er planlagt til Las Vegas i foråret 2022. Fra nu af skal vi tænke over udvælgelsen ... 8 spillere, der skal vælges på forhånd (FFT har den sidste ord på den foreslåede liste) blandt mange, mange kandidater ...
Jobbet begynder! Vamos ” 

JT Peyrou: "Jeg risikerer at tage de to vikarer i de højeste kategorier"

”I midten af ​​september modtog jeg et telefonopkald fra Arnaud di Pasquale, der gav mig mandat til at være kaptajn for EDF-seniorerne + under senior-verdensmesterskaberne, der oprindeligt skulle finde sted i oktober i Las Vegas og endelig flyttes i marts. 

Jeg er meget beæret, meget stolt, og jeg accepterede derfor denne mission, som er lidt speciel, da jeg faktisk vil være en anfører. Jeg vil med FFT danne senior + holdet, der består af 10 spillere + 2 vikarer til mænd, som jeg risikerer at tage fra de højeste kategorier, for stadig at have mulighed for at få dem til at spille i kategorierne. Lavere i tilfælde af skade .

Jeg var en spiller på det franske seniorhold på Marbella ved EM, Jeg tilbragte 10 fantastiske dage. Og for at have chancen for stadig at kunne leve den slags følelser, uundgåeligt, accepterede jeg.

Vi venter utålmodigt på FIP, som snart skulle meddele datoerne for de kvalifikationer, som Frankrig skal gå igennem for at kunne deltage i disse verdener. Mit mål er at bygge det bedst mulige hold. Jeg vil begynde at ringe til de spillere, der sandsynligvis vil være med på holdet, for at se deres følelser og prøve at sikre, at vi alle skyder i samme retning, for at få noget fra disse verdensmesterskaber, og hvorfor ikke en flot medalje. “

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.