Jeremy Scatena, den franske nummer 1 inAPT Padel Turen er tilbage.

Han tegner et meget overbevisende comeback med denne store sejr med sin argentinske partner, Facundo Dominguezved APT Future 500 i Fuengirola.

Husk, at det er den første franskmand til at vinde en APT -konkurrence, og at han er måske på vej til at vinde en ny!

Under et interview for Padel Magazine, Jeremy åbner op om sine hårde tider, sin sæson og sin fremtid.

“Jeg er i mine følelser og min spontanitet”

FB: Tre sejre i træk, der remotiverer efter en kompliceret periode?

JS:  Åh ja ! Jeg besluttede mig for at lave franske turneringer igen, fordi det er vigtigt for mig at konkurrere med alt det, der indebærer: at finde mine partnere, mine støtter, teste min fysik, mit sind, nyde at spille igen, vinde.

APT -siden, den fremtidige 500 var for mig en turnering rig på følelser; Det var længe siden jeg havde haft det så godt psykisk.

FB: Efter APT -videoen, hvor vi ser dig takke dine tilhængere, så vi et par beskeder, der nævner, at du skulle have takket din partner og hilst dine modstandere først ...

JS: Jeg er en spiller, der lever sin sport fuldt ud; det er en kæmpe del af mit liv. Når jeg vinder er jeg det som en teenager, der kyssede den smukkeste pige på college! Mit hjerte banker, jeg er i mine følelser og min spontanitet, ikke i kontrol. Min følelse er min præstationsmotor.

Jeg var så glad for at have vundet, for at dele det med vores tilhængere, der var til stede - med de nuværende sanitære forhold er det en luksus at have et publikum! - det skyndte mig faktisk mod dem, men jeg vendte straks hjørnet mod Facundo og vores modstandere.

“Paquito ville ikke spille denne kamp”

FB: Vi kommer uundgåeligt tilbage til et øjeblik, der rørte dig, det var dette uheld under EM med Paquito Navarro i semifinalen.

JS: Det var et meget kompliceret øjeblik for mig, jeg følte mig forrådt, fordi jeg ikke fik mulighed for at forklare mig selv.

Mit syn på fakta er, at Paquito Navarro ikke ønskede at spille dette spil; han forsøgte at forhandle i 25 minutter for ikke at bestride spillet.

Han gik ind i marken; det lagde straks en anspændt atmosfære.

Da jeg fra det første punkt efter en lang udveksling slap en “vamos!”, Steg spændingen et hak.

Så på det andet punkt, da Paquito var ved at tjene, min partner JT Peyrou var tilbage, så jeg bad ham vente, og jeg gik ikke på bolden - stadig et hak i den omgivende spænding.

Så fra det andet spil, da jeg lavede vinduesretur, kom han med upassende kommentarer om mit spil og derefter fornærmelser, som jeg vil skåne for dig.

Spillet gik ganske godt på vores side; Jeg tror, ​​de troede, at det skulle vare, og det passede dem ikke. Kort sagt, jeg er ikke i deres hoved, men de tog beslutningen om at give op.

Scatena-Dominguez APT CHAMPIONS

"FIP bør være garant for spillerens frihed"

FB: Du er en af ​​de første franske og endda internationale spillere, der sluttede sig til APT. Det var ikke altid let. Du var også skuffet over at se reaktionen fra World Padel Tour...

JS: Lad os sige, at jeg har truffet mine valg. Inden for APT finder jeg værdier, der er mig kære, såsom fairness og passion for padel. Der er en filosofi, der har til hensigt at værdsætte spillerne og sportsligheden. Fabrice Pastor og Thomas Johansson er afhængige af padel og jeg kan godt lide, når passion er i centrum for projektet.

Afslut rangeringen af World Padel Tour, det er ikke behageligt. Hvert point og hvert sted havde jeg vundet dem på banen. Jeg har investeret meget. Og det er også meget dyrt. Ensidigt, uden nogen diskussion, dette kredsløb fjernede mig således fra listen over spillerne i WPT med alle de punkter, der er forbundet der.

Jeg vidste, at ved beslutningen om at forlade WPT til et andet kredsløb ville der være sanktioner, og at mit valg ville blive kritiseret. WPT gik så langt som at nægte mig adgang til en turnering, der fandt sted i nærheden af ​​mit hjem. Andre spillere er i denne situation. Deres adfærd er skuffende.

Jeg går ud fra - for mig er det afgørende, at jeg føler, at jeg hører til.

FB: Desuden mere generelt har de nuværende WPT -spillere afvist deres første tilbud. Et andet pro -kredsløb lanceret af Lisandro Borges kunne se dagens lys. Hvad synes du om alt dette?

JS: Jeg tror, ​​jo mere vi åbner vores kredsløb padel, jo mere vil vores disciplin blive kendt og anerkendt. Det vigtige er at skabe en dydig cirkel omkring denne sport for at udvide den internationalt. Spillere skal være i stand til at spille gratis de turneringer, de ønsker.

Desuden synes jeg International Federation of Padel skulle være garant for spillerens frihed. Det er selvmodsigende at ville demokratisere en sport, samtidig med at man kun støtter et professionelt kredsløb, især når man kender det pres, WPT kan udøve på visse spillere.

Du kan eller måske ikke lide APT Padel Tårn. Men hvad der er sikkert er, at kredsløbet har gjort det muligt på et enkelt år at fremme spillernes interesse, mere end WPT i løbet af de sidste 5 år.

En ny forening med Santiago Frugoni

FB: FFT Padel Tour Pyramides P2000, APT Padel Tour, de franske mesterskaber af padel ? Hvem vil du lege med?

JS: Hvad angår pyramidernes P2000, vil jeg spille det med min nye partner, Santiago frugoni, der er 21. i APT, og som jeg vil spille årets sidste 6-7 turneringer med.

Med hensyn til de franske mesterskaber, Jeg gør dem måske med Nalle Grinda. Fordi Robin Haziza mistede arrangementet. Men bolden er især i lejren for arrangørerne. Vi håber at få dette Wild Card. Ellers vil jeg desværre ikke gøre dem.

FB: Vi kommer til at afslutte spillet og konkurrencen: kan du se himlen klare sig? Hvad er dit program?

JS: Ja, jeg ser himlen klarne op. Jeg er i en ny dynamik.

De tre turneringer, som jeg lige har vundet, giver mig mulighed for at genvinde tilliden.

Jeg arbejder på min fysik og mit sind for at være på toppen af ​​det, jeg kan give på banen, uanset om det er for min partner, mit publikum, mine sponsorer, alle dem, der støtter mig.

Så nu, “vamos”: vi giver os selv 200% for at være på toppen og gå så langt som muligt.

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.