Jeremy Scatena kvalificeret med sin partner Roger Aromi til de sidste fire af de FIP Rise of Canet-en-Roussillon 2022 efter en anspændt kamp. Franskmanden forklarer sig ved mikrofonen af Padel Magazine.

Jeg vil have det til at vare ved

Padel Magazine : Spilleniveauet var der med en spektakulær kamp.

Scatena :”Det er virkelig positivt for et par ikke at spille så godt, men at slippe af sted med det med attitude. Det er rigtigt, at der var gode point og gode udflugter. Modstanderne var modige, andet sæt var meget godt.”

Padel Magazine : Med Roger Aromi træner I sammen, men I har kun delt bane i to turneringer. Er den kommet for at blive?

Scatena :"Jeg vil have, at det varer ved. Dette er en fantastisk mulighed for begge. Han har et højt niveau og få point. Jeg har mange point, så det er interessant for ham. Det, jeg også bringer til ham mentalt, er godt. I næste uge spiller vi Alonso/Esbri (Redaktørens note: på Veneto), og det er de kampe, vi gerne vil vinde."

roger scatena fip stigning

Vi er ikke længere på den samme galakse med Ben Tison

Padel Magazine : Dit mål er at slå denne slags par.

Scatena :"Nemlig. Jeg gjorde en halv sæson, hvor jeg vandt de kampe, jeg skulle vinde, men jeg ydede ikke en kæmpe præstation. Tison har udviklet sig så meget, at hvis jeg nu vinder spillerne på ranglisten i Tison, betyder det, at jeg er en konge! Vi er ikke længere i den samme galakse, fordi de spillere, han slår på daglig basis, er de spillere, jeg forsøger at slå for at præstere en stor præstation. Vi ved ikke, hvad han laver."

Padel Magazine : Fortæl os om den lille polemik, der var under mødet.

Scatena :"Det er rigtigt, at vi diskuterede et par bolde, fordi kampen var anspændt. I går sendte spillerne os boldene i hjørnerne, da vi skulle serve. En af modstanderne opførte sig meget godt og den anden meget dårligt. Vi gjorde, hvad vi kunne, og jeg sparkede ikke en bold op i himlen, brækkede min ketsjer eller råbte mod modstanderne. Jeg ved ikke hvornår jeg opførte mig forkert... Begivenheden er fantastisk i hvert fald!"

Han ville slås med mig

Padel Magazine : I slutningen af ​​kampen var der et øjeblik, hvor du gik for at se anføreren.

Scatena :”I slutningen af ​​kampen ville modstanderen ikke give mig hånden. Jeg gik til træneren for at berolige tingene, men han ville kæmpe mod mig. Vi gik, jeg var lidt varm. Han ville slå mig, og Roger kom foran ham. Jeg vil aldrig kæmpe på en grund af padel. Hvis de slår mig, vil jeg lade mig slå, for det er jeg her ikke for. De troede, vi stjal point, men i anspændte kampe er det bedre at gå tilbage til hotellet og snakke, når der er mere roligt.”

Padel Magazine : Stort spil i perspektiv i semifinalen...

Scatena :- Bolden kommer meget ud, og den bliver meget varm. Du ved under Covid og turneringen i Belgien var jeg næsten i depression, og jeg nød ikke banen. I dag tror jeg, at jeg aldrig har været så glad i mit liv, og jeg elsker det på banen. Jeg håber, det holder. Jeg er en følelsesladet dreng."

Find interviewet i sin helhed lige herunder:

For at følge semifinalen mod Garcia / Inzerillo, er det lige nedenfor:

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !