Scatena/Maigret-parret lover at være eksplosivt, på jorden, men ikke kun. Meget tæt udenfor banerne fortæller de to nye holdkammerater os hemmelighederne bag deres samarbejde!

"Uden for banen kom vi altid godt ud af det"

Padel Magazine : Hvordan opstod dette Scatena/Maigret-samarbejde?

Jérémy Scatena: "For mit vedkommende blev denne idé født i slutningen af ​​2020, da Tison og Bergeron besluttede at spille sammen, men jeg ved ikke rigtig, hvorfor jeg ikke kontaktede Adri, og det skete ikke."

Adrien Maigret: ” I slutningen af ​​2021 deltog jeg med Scat i 2 turneringer, Nîmes og Toulouse. 1. vandt med stort besvær under meget specifikke forhold og 2. tabte vi 6/3 7/6 mod Thomas Leygue og Bastien Blanqué, som var meget fit på denne tid af året. Vi følte, at vi kunne gøre det bedre... og at med lidt mere øvelse til højre og under forhold, der begunstigede os lidt mere, kunne vi gøre det meget bedre.

Efter det kom jeg ud af disse to turneringer efter at have haft det meget sjovt, jeg havde det meget godt på banen, og jeg fandt ud af, at Scat var en meget god partner for mig. Uden for banen kom vi altid rigtig godt ud af det. Vi tilbragte meget tid sammen under de forskellige mesterskaber, vi spillede med det franske hold. Vi har en god fornemmelse, men som modstandere blev vi ofte lidt stegte (griner) “

Padel Magazine : På papiret er I to spillere til venstre. Og til sidst... hvordan var rollerne fordelt, hvordan greb du positioneringen an?

Jérémy Scatena: "Vi er to spillere til venstre, men Adri har ønsket at prøve sig til højre i et stykke tid, og han begyndte at gøre det i år i Marbella, især ved at spille kampe med Johan (Bergeron). Jeg tror, ​​han har et stort potentiale på denne side, især i angrebet.

Adrien Maigret: " I mit hoved har jeg aldrig tænkt på at spille til venstre med Jérémy. Hovedårsagen er, at Scat er en professionel spiller. Han viede hele sit liv til padel og i årevis nu. Han er meget effektiv til venstre, og han har et meget kraftfuldt smash.

For mit vedkommende bruger jeg mindre tid på træning end ham, jeg arbejder ved siden af. Selv om padel er meget vigtigt for mig, jeg betragter ikke mig selv som en professionel spiller. Jeg prøver så meget som muligt med de muligheder, jeg har for at spille så meget som muligt, men det er ikke min hovedaktivitet. Jeg spillede også en del til højre for at få sparring fra min kammerat Benjamin Tison, og jeg har altid elsket at spille til højre. Min 1. officielle kamp til højre var i Marbella ved EM i 2021, og jeg synes, jeg gjorde det ret godt. “

"I angrebet vil vi være rigtig stærke, nu skal vi arbejde på forsvaret"

Padel Magazine : ”Adrien Maigret til højre: tror du, at der potentielt er en vej at gå endnu længere? Tror du, det kunne være endnu farligere? “

Jérémy Scatena: "Jeg tror, ​​at vi i angrebet vil være rigtig stærke, nu skal vi arbejde på forsvaret og især visse spillemønstre for hurtigt at tage nettet tilbage. Når vi kender kvaliteten af ​​Adrien i farten og for at blokere modstridende smadder, bør vi finde en løsning! ” 

Adrien Maigret: “Jeg synes, jeg har kvaliteter i mit spil, der gør, at jeg kan præstere godt til højre. Men jeg har stadig meget at arbejde på for at blive lige så stærk som på venstrefløjen. Det er en ny udfordring for mig. Jeg kan lide det ! “

Volley magert scatena

Padel Magazine : ” Et spørgsmål til Adri: Vil Scat give dig smilet og glæden ved at spille på en bane tilbage? “

Adrien Maigret: "Det, der er sikkert, er, at Scat er en konkurrent, og jeg ved, at han i hver kamp vil give alt og kæmpe til det sidste. Og for mig er det vigtigt. For det kan ske for mig at give slip mentalt, når det går galt. Jeg tror, ​​at det vil gøre mig meget godt for det. Hans erfaring med pro-kredsløbet vil også tjene mig meget taktisk. Vi får se med tiden, men de få kampe, vi spillede, kom jeg altid meget tilfreds ud, selv i tilfælde af et nederlag, så det er et ret godt tegn.

Padel Magazine : Denne gang er spørgsmålet rettet til Scat': Har Adri det temperament, der skal til for at forbedre dig og "få dig tilbage på sporet"?

Jérémy Scatena: ”Jeg tror ikke allerede, at mange kender til det, men jeg har mange affiniteter med Adrien. Jeg bruger meget tid sammen med ham til franske holdstævner. Han er en kultiveret person, der har karakter, og som kan lide at debattere. Det er rart at dele tid med ham. På niveau padel, det er et stykke tid siden, jeg havde en fransk partner til at være konkurrencedygtig, den eneste gang var i 2020, og de aflyste alt fuldstændig (griner)... Så allerede med hensyn til motivation for de franske turneringer, er det noget andet. “

"Vi skal lave internationale turneringer sammen"

Padel Magazine : Kan vi sige, at dette par er bygget med et simpelt mål: at blive mester i Frankrig 2022?

Jeremy Scatena : " Jeg ved ikke, om vi med rimelighed kan sigte mod at blive franske mestre i starten af ​​året, appetitten kommer med at spise. Jeg tror, ​​at vi skal have som et første mål at have en konkurrencedygtig måde at spille på, at lave det maksimale af turneringer og træningssessioner sammen for at få tillid til vores hold. ” 

Adrien Maigret: ”I øjeblikket vil vi først fokusere på, hvad vi skal have på plads på jorden for at være effektive. Til det vil vi forsøge at spille så mange turneringer som muligt i Frankrig indtil marts, så sætter vi mål bagefter. Det, der er sikkert, er, at vi besluttede at spille sammen for at være så effektive som muligt. ” 

Padel Magazine : Ses vi til internationale turneringer (APT Padel Tour, FIP Tour... WPT, Open, som finder sted i Frankrig)? 

Jérémy Scatena: "Ja, vi skal lave internationale turneringer sammen, det er helt sikkert." 

Adrien Maigret: "Ja, vi vil gerne spille internationale turneringer sammen, men Scat er dirigenten. L'APT er et mere og mere effektivt kredsløb, så for at han skal være i stand til at opretholde/endog forbedre sin rangering, skal han nødvendigvis spille med en partner, der giver ham mulighed for at komme ind på finalebordene og hvorfor ikke blive seedet. Jeg vil stille mig til rådighed, når Scat har brug for mig, den dag han ikke har en stærkere eller højere rangeret partner end mig.”

Maigret: "Jeg vil gerne finde min plads på det franske hold"

Padel Magazine : Ambition Team Frankrig også. Adrien, er det at spille til højre også et klogt valg at genintegrere hende? 

Jérémy Scatena: ” For mit vedkommende var det sidste verdensmesterskab ikke en succes, fordi jeg indså vigtigheden af ​​at have tilknytning til en partner, for bortset fra Ben og Jo, der spillede sammen til sidst, havde jeg ikke spillet med nogen andre, hvilket satte mig i en akavet stilling. At spille et helt år med Adrien er en vigtig pointe for at være et vigtigt par på det franske hold. “

Adrien Maigret: ”Personligt tænker jeg ikke over det i dag. Selvfølgelig vil jeg finde min plads i Frankrigs hold, især da det blev taget fra mig af uforsvarlige årsager. Men jeg vil ikke tale om det, det er fortiden, jeg er kommet videre. Jeg ved i hvert fald, at jeg har niveauet til at være der igen. Det er op til mig at vise det på banen i 2022! ” 

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.