Jérémy Scatena lanceres mod nye mål. Efter en uregelmæssig 2021-sæson ser Scat ud til at blive genoplivet på den internationale scene med Adri Mercadal –og især dens titel i Doha-, og national med Adrien Maigret.

Den nye Scat

Padel Magazine : Jérémy Scatena, i 2022: et nyt eventyr, et nyt spil, en
ny partner? Og resultater!

Jérémy Scatena: Et helt sikkert nyt eventyr, især med lanceringen af Premier Padel, FIP-turneringer og APT. Året bliver travlt. Ja jeg skal spille med Adrian Mercadal, jeg tror det er en forening der holder. Han har de egenskaber, jeg leder efter hos en partner. Ud over vores første resultater, især vores sejr på Doha Star Fip give os mulighed for at relancere os i forhold til point og klassifikation.

Padel Magazine : Hvad har ændret sig mellem Scatena før 2021 og i dag? I opførsel, spillet? Hvad har udviklet sig mest?

Jérémy Scatena: Først og fremmest, ved at skifte kredsløb, var jeg nødt til at forbedre mit spil, især ved at forsvare mere, og ved at være tålmodig lidt mere ved smashen, fordi vi havde meget få hurtige forhold på APT i 2021. Jeg tror, ​​at min opførsel har ændret sig en lille smule, jeg er roligere, mere klar, men jeg ved ikke, om jeg vil fortsætte på denne vej. Jeg har brug for at være mig selv og nogle gange går det igennem en lille 'antændelse'!! Jeg tror, ​​jeg har gjort fremskridt på mine svage punkter, især forsvar og kortspil, det er sikkert, at når du spiller med en spiller som Adrien Maigret, viser det sig ikke nødvendigvis (griner).

"Bortset fra de hævede shorts, Thomas Leygue..."

Padel Magazine : Vi så på visse kommentarer under din omgang med Adrien Maigret, at nogle ikke troede på lang sigt? Hvad synes du ?

Jérémy Scatena: Jeg ved ikke, hvor længe det vil vare, men det er tydeligt, at jeg er involveret på det internationale kredsløb, og Adrien på det franske kredsløb. Med hensyn til adfærden, så synes jeg tværtimod at det går godt, disse brokkerier efter en fejl generer mig ikke, og mine luftlommer, især ved sidste P2000, klarede Adri dem godt. Det, der kan være svært for os at styre, er vores forskel i spilleniveau fra et spil eller sæt til et andet.

Padel Magazine : Benjamin Tison annoncerede for nylig: Thomas Leygue fremtidig fransk nummer et, hvad synes du ?

Jérémy Scatena: Jeg er så opmærksom på, at jeg sender ham ni beskeder om ugen for at spille en FIP eller to med mig! (griner). Mere seriøst, så troede jeg ikke, at Thomas ville udvikle sig så hurtigt, det er imponerende, hvad han gør! Helt ærligt bortset fra de hævede shorts, som jeg slet ikke kan lide, tror jeg, at han vil blive en stor spiller af padel ! Benjamin kan snart få en rival på verdensranglisten.

WPT klarede sig meget dårligt"

Padel Magazine : Vi kommer tilbage til det personlige niveau, først og fremmest de internationale kredsløb. Du vil prøve at gøre alt Premier Padel og APT?

Jérémy Scatena: Jeg vil lave alle FIP'er og Padel Først i prioritet, og APT.

Padel Magazine : Vi ved, at du havde et kompliceret forhold til WPT, som simpelthen fjernede dig fra dens rangering. Hvad er din mening om det, der sker lige nu? Tror du, at WPT vil klare at overleve efter 2023?

Jérémy Scatena: WPT klarede sig meget dårligt med alle spillerne. Det, der sker i dag, er en forventning fra spillerne om at kunne spille for et andet kredsløb end WPT. Ja Premier Padel ikke var sket, ville der være monteret et andet kredsløb.

Padel Magazine : Vi ser den meget aktive FFT på siden padel. For dig hvad er de positive punkter og
de elementer, der skal arbejdes videre med?

Jérémy Scatena: Ja faktisk FFT skubber til padel og hun nåede at arrangere et arrangement i år, på Roland-Garros, som for mig vil bringe ind padel i en anden dimension. Helt ærligt, jeg ved ikke, at jeg skal spille Roland-Garros i juli!

Der er også en del FIP'er, herunder to Gold FIP'er i Frankrig, som også er en udviklingsakse. Jeg ville også fremhæve den store begivenhed, der blev gennemført gennem Yann Auradou og FFT for at dele et øjeblik padel med de bedste spillere i regionen mellem semifinalen og finalen i P2000. Alle spillerne deltog med motivation, det er fantastisk for os at dele vores passion med de yngste. De punkter, der skal forbedres, er hovedsageligt på det franske kredsløb, det er derfor, vi oprettede sammenslutningen af ​​spillere af padel fransk for at kunne involvere sig, for at kunne foreslå forbedringsområder og ikke bare kritisere.

tynd scatena

Top 100 mål

Padel Magazine : Lad os tale om spillerforeningen padel. Oprindeligt blev denne forening oprettet for at repræsentere de få professionelle spillere padel Fransk. Nogle er dog overraskede over at se denne forening endelig vil repræsentere alle konkurrenterne eller i det mindste en god del af dem. Forsøger vi ikke at gå for hurtigt?

Jérémy Scatena: Denne forening har til formål at forbedre forholdene for spillerne i padel Fransk i franske turneringer. Vi ønsker i samarbejde med FFT at bringe alle de problemer op, som spillere støder på i turneringer. Vi vil bruge en form for undersøgelse for at få de forespørgsler, der deles af det største antal spillere, frem. Vi håber også at kunne arrangere en årlig begivenhed, en padel amatør og fritid men der går jeg videre, lidt er det endnu ikke aktuelt.

Padel Magazine : Endelig, Jérémy Scatena i 2022 og for de kommende år: hvad er dine mål?

Jérémy Scatena: Mit mål er superklart, jeg vil være en del af de 100 bedste spillere i verden igen og blive nummer 2 i Frankrig. Jeg har ikke tænkt mig at give mig selv en deadline, men uden at lyve, fra 2022 ville det være smukt!

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !