Jeremy Scatena kvalificeret, med sin spanske holdkammerat Bernils, til kvartfinalen i'APT Belgium Open 2021. Han reagerer et par øjeblikke efter at han er gået ud af banen og har lidt bange foran det franske par Julien Seurin / Lilian Fouré.

Tvivl i spillet

"Vi har lidt specielt spil... Når det går godt, kan vi spille meget godt. Men når du ikke har flere mål, og du ikke ved, hvad du laver på jorden, bliver det sværere. ”

"Bernils er ikke særlig trænet men har en masse talent. Mellem 4/2 og 4/4 lavede han 9 point i træk på 3 minutter, og der er det ret utroligt. Det er op til mig at indramme spillet, så det kan udtrykkes under de bedste forhold. ”

scatena bernils apt padel håndkork drejebænk

En kompliceret del af maleriet

"The kugle kommer ikke meget ud i sidste ende, så det favoriserer os ikke rigtig. Vi får et meget hårdt kvartal med meget langsomme forhold. Vi bliver nødt til at være mentalt bevæbnede for at komme forbi, for det bliver svært at afslutte pointene. ”

”Målet er atgå til semifinaler, for bag spiller vi fyre (Oliviera / Rocafort), som er meget mere trænet end min partner. Det er ikke, at min partner er svagere, det er, at jeg ikke er uddannet nok svært at vinde kampen. Vi vil være med i spillet, men det vil være svært at styre de vigtige punkter. ”

”At vinde kvartfinalen vil allerede være en god turnering, hvis vi bagefter kan nå finalen, går vi til slutningen. Efter en kamp, ​​den centrale ... offentligheden ... at der ikke er."

Betingelser, der påvirker sindet

”Jeg vil ikke ud til Benoît Paire, men jeg forstod, hvad han mente. I dag er vi i Liège, APT kæmper og det er fantastisk at komme til at have en turnering. ”

”Alt er lukket, det er et liv, som jeg ikke kan acceptere. Det er svært at ikke leve så længe. Jeg siger det anderledes end Benoît (par), men ærligt at spille, og at der aldrig er nogen på gaden, ikke en bar åben i flere måneder og måneder, det synes jeg er utroligt. ”

"Dette er svært at have det sjovt i livet i dag. Det påvirker mig meget, men jeg vil prøve at se den lyse side og få succes. Jeg har allerede chancen for at spille, Jeg er privilegeret. Mange mennesker kan ikke spille padel. Så snart jeg er på banen, prøver jeg at få mest muligt ud af hvert sekund. ”

Du kan finde matchen med Scat og Bernils live, på webstedet forAPT Padel Tour.

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.