Jeremy Scatena bosatte sig i top 100 international placering med gode resultater på Premier Padel og FIP. Siden Dubai World Cup, franskmændene annoncerer mange eksklusive til Padel Magazine.

"Jo da Premier Padel Jeg har det godt, ikke som i Frankrig..."

Lorenzo Lecci Lopez: Vi er i Dubai. Det er et nyt VM for dig. Vi mærker en inderlighed padel her.

Jérémy Scatena: “Ja, jeg startede i 2008 i Canada. Det er mange verdener, og jeg tror, ​​jeg er mere i slutningen end i begyndelsen af ​​min professionelle karriere. Jeg prøver at få mest muligt ud af det."

"Her padel er meget mere udviklet end i Qatar, og når jeg ser denne offentlighed, animerer det mig. Jeg vil sige, at i Dubai er der lige så mange klubber som i Barcelona."

Lorenzo Lecci Lopez: Vi ser dig i god form på banen Premier Padel. Hvorfor spiller du så godt på dette kredsløb?

Jérémy Scatena: "Jeg vil ikke lyve for dig. På Premier Padel, Jeg har det godt. Argentinere, spaniere eller italienere spørger mig om mig, jeg har det meget godt med dem. Det er, som om jeg fandt min familie, og jeg er glad. Så i Frankrig har jeg det ikke godt, folk er ikke søde, og det giver mig ikke lyst til at vende tilbage og gøre en indsats. På Gran Canaria var der for eksempel 400 mennesker på tribunen, der heppede på mig og råbte mit navn.

"Jeg vil engagere mig politisk"

Lorenzo Lecci Lopez: Har du givet op på APT? Padel Tårn?

Jérémy Scatena: "Ja fuldstændig. Jeg tror fremtiden padel er med Premier Padel og FIP. For øjeblikket er der stadig lidt krig, men vi ser i talen af Premier Padel og PPA at døren er åben for WPT til at organisere faser af hovedkredsløbet, mens det omvendte ikke er sandt. Det er derfor fremtiden for padel er i Premier, og jeg er 100 % overbevist om, at det er en god ting for padel".

”Jeg vil engagere mig politisk for at få tingene tilbage på sporet. Kredsløbet blev lanceret meget hurtigt, og der er ting, der ikke er rigtige.

Lorenzo Lecci Lopez: Bliv involveret politisk? Vil du ind i PPA?

Jérémy Scatena: "Ja ! Det var det, jeg søgte, og jeg tror, ​​det vil gøre det. Det vil repræsentere spillere fra 60 til 70, og alle franske spillere. Dette vil give mig mulighed for at få nogle svar, og også at vide, hvad der vil ske.

"Ikke alt er gennemsigtigt, men vi ved tingene. For eksempel kontrakten af Premier Padel, du kan ikke udsende det offentligt, så WPT ikke opfanger det. Vi er nødt til at forklare den slags, for så tror spillerne, at vi skjuler noget, men faktisk kan alle spillere se på kontrakten fra PPA's advokats computer, og vi kan konsultere den med hans egen jurist. Alt kan læses, alt er synligt.”

Fire mand til to pladser

Lorenzo Lecci Lopez: Så jeg vil stille et spørgsmål til den politiker, du er blevet! Hvad synes du om at skulle spille to kampe på samme dag, fordi der er en gruppe på 5?

Jérémy Scatena:"Med hensyn til sportslig retfærdighed vil begge hold også spille om morgenen. Det vil sige, at Paraguay ligesom os Frankrig vil have endnu en konfrontation om morgenen, før vi står over for os. Det er allerede gjort godt. Så er vi heldige at have 8 konkurrencedygtige spillere, så vi formår at være opmærksomme på alle. Kampen mod Paraguay bliver den store kamp for os."

Lorenzo Lecci Lopez: Har I sammen besluttet, hvem der skal spille mod Qatar?

Jérémy Scatena: "Du skal vide, at der i trænerens sind er fire uforgængelige spillere, som er Tison, Bergeron, Blanqué og Leygue. Så er vi fire for to pladser. Jeg håber, jeg kommer på resultatlisten!"

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !