Usikkerheden om fremtiden for Jeremy Scatena, Nr. 1 i Frankrig, er løst. Scat forbereder sin bagage til at gå til paraguay, og spil påAPT Padel Tour. Vi interviewede ham på videokonference.

APT Padel Tour med Sergio Icardo

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad er dine nyheder? Hvor er du med APT Padel Tårn?

Scat:”Det er i færd med at blive underskrevet. Det er 99% sikkert. Det, der er sikkert, er at jeg vil afslutte årets to første turneringer kl paraguay. Jeg rejser om en uge. ”

”Jeg har chancen for at lege med Sergio Icardo, rangeret 93 i WPT. Det vil være den bedste partner, jeg nogensinde har haft. Det er anerkendelse for franske spillere. Ben Tison spiller med 91, så det er lidt af den samme situation. ”

”Vi havde en god sæson, og vi er anerkendt. Som fransk person er det ikke let at have bedre rangerede partnere. Det er en reel anerkendelse af et niveau af spil. ”

Årsagerne til hans afgang

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad er grundene, der skubbede dig til at skifte kredsløb?

Scat:"Hovedårsagen er, at min drivkraft er lykke og frihed. Med WPT matcher det faktum, at jeg ikke deler streaming med min familie, ikke deler videoer, ikke kan tage billeder ... ”

"Det World Padel Tour det er et diktatur! Vi kan ikke gøre noget. "

”Jeg havde brug for at gå i et kredsløb, der lod mig gøre flere ting, der genkendte mig, der ikke fik mig til at spille på bane 13, og som betalte mine regninger. WPT har ikke betalt mig en regning, siden jeg har været hjemme".

”Franskmændene, vi behandles ikke særlig godt i WPT, og jeg tror, ​​det vil ændre sig. Det faktum, at jeg rejser, er et signal til dem, de skal sige til sig selv "måske laver vi sjov, og vi passer bedre på folk, der kommer udefra". Det er vigtigt, at der er de bedste franske, portugisiske, svenske og østrigske, der kommer til WPT. Når man ser på registranterne, er der kun spaniere eller argentiner, der er ikke flere nationaliteter. Vi betragtes ikke af WPT, og vi har ingen synlighed. ”

Scatena-mærke world padel tour sejr knytnæve

 

WPT gennemgang

Lorenzo Lecci Lopez: WPT-kalenderen er ude i denne uge, og vi har 3/4 af begivenhederne i Spanien. På APT har vi mindst 11 lande besøgt ...

Scat:”Det er meget simpelt. Den, der finansierer WPT, er et mærke øl (Estrella Damm). I 90% af verdens lande kan du ikke annoncere med alkohol. Hovedmarkedet for Estrella Damm er Spanien. I dag desværre vores sport er et reklameobjekt for øl i et land. Det er trist."

”Jeg tror, ​​at det vil udvikle sig ret hurtigt, fordi der er svenske investeringsfonde, der placeres i World Padel Tour, og som ønsker at arrangere turneringer uden for Spanien. ”

"Naturligvis er det internationale kredsløb i dag APT, og WPT er et spansk udstillingskredsløb."

Lorenzo Lecci Lopez: Vil din afgang åbne vejen for andre spillere?

Scat:”Der er mange, der vil slutte sig til mig, og meget, meget gode spillere. Spillere rangeret 40 til 60 i WPT. Efter franskmændene ved jeg det ikke. Ben Tison Måske slutte sig til mig om et par år, men hvad der er sikkert er, at WPT vil behandle ham meget bedre end før. Jeg tror, ​​de vil forkæle ham. ”

”For WPT at miste de to bedste franskmænd, de fyre, der kan tegne, ville det være et virkelig stort tab.”

”Beviset, de begynder at streame i præ-previa, previa, de taler om at ændre punktsystemet, fordi deres system er meget lukket og at følge ATP for tennis. WPT vil udvikle sig meget under pres fra APT. ”

Det franske kredsløb

Lorenzo Lecci Lopez: På det franske kredsløb ved vi stadig ikke, hvem du skal lege med. Rygter var, at du skulle spille med Gaby Reca, men datoerne stemmer ikke helt overens med WPT's. Ved du, hvem du skal lege med?

Scat:”Præcis, det er en idé, der faldt igennem. Jeg tror, ​​det ville have været godt for mig. Jeg vil sandsynligvis gøre det P2000 med Sergio Icardo. Jeg vil sandsynligvis også lege med Robin Haziza, fordi det er den bedste ret, der stadig er tilgængelig. Der var Bergeron og Tison, men ... ”

galskab jérémy scatena sejr P2000 Pyramids

”Det er det, der gør mig tristere. At have titlen som mester i Frankrig ligger mig meget tæt påog det faktum, at man ikke har en af ​​de to bedste spillere til højre, det er et minus at blive franskmester. Derefter afhænger det af forholdene, om det er indendørs eller udendørs. Hvis det spiller udenfor, har jeg mange flere chancer. ”

Icardo, en solid spiller

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad vil Sergio Icardo bringe til dit spil?

Scat:"Han er en venstrehåndet, en der har erfaring, en meget Solide. Han spiller lidt langsommere end Ben med finter. Han er en, der forsvarer meget godt med vinduerne, og som har lavet gode spil denne sæson ved at nå ligesom os i finalen. Det bringer mig sikkerhed at gå til alle. Jeg havde også Miguel Olivera, den portugisiske nr. 1 med hvemi det skete ikke i sidste ende, måske er det noget, der vil ske senere. ”

sergio-icardo world padel tour scat

En ideel præ-sæson

Lorenzo Lecci Lopez: Hvordan var din preseason på øen Turks og Caicos

Scat:”Jeg gik derhen, fordi jeg var ret psykisk syg. Jeg lavede 3 første omgange på 3 WPT, fordi det ikke gik meget godt med Ben, Jeg følte mig ikke længere godt på banen. Jeg følte mig dårlig i mit liv med Covid, begrænsningerne, at fjerne min frihed, det rørte mig meget, og jeg besluttede at forlade. ”

”Jeg benyttede lejligheden til at ændre min krop. jeg tog 10 kilo inklusive 8 eller 9 muskler. Jeg tog solen, jeg gjorde aktiviteter, jeg nød livet, og det gjorde mig meget godt. Vi har ikke tid til at opbygge muskler, når vi træner padel. Jeg føler det godt på marken, jeg er kappe. Det er et stort plus, og det vil bringe mig. ”

træning Nallé Grinda Jeremy Scatena Bahamas Island

Le padel aux États-Unis

Lorenzo Lecci Lopez: Du var i stand til at gå spille i USA, hvordan er padel der ovre ?

Scat:"Så at padel udvikler sig, har vi brug for en amerikansk ambassadør, der er i stand til at tabe penge i padel. Miami er det mest udviklede sted i USA."

”Det er klart, at dette er stedet, hvor Nalle (Grinda) gik til live. Det er en motor, det gør det muligt at opdage padel til folk i hans samfund, der har penge. Disse mennesker bygger jord derhjemme og modtager stjerner. Disse mennesker prøver og elsker det padel og sponsor derefter iværksættere, der opretter klubber til padel".

“USA er på! Det udvikler sig i høj hastighed, og der er det den totale eksplosion. ”

Nallé grinda jérémy scatena stjålet

Endelige hovedmål

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad vil dine mål være med APT? Der vil være flere muligheder for at søge turneringsafslutninger. 

Scat:”Der vil være mellem 15 og 20 meget gode spillere på APT. Min drøm er at spille Master Final, derfor at være i top 16. ”

”Med APT har jeg ikke så lange borde med hensyn til spil. Da vi spillede i top 50 med Ben, vandt vi 50%. Når jeg spiller top 50 i APT's første runde, kan jeg vinde. Fordelen er ikke at spille 5 spil, før du når top 50 og ankommer træt. ”

"Jeg håber APT vil blive transmitteret igen, fordi der er stor efterspørgsel at se sport, se mennesker og glæde. ”

For dem, der gerne vil se interviewet, er det lige nedenfor!

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.