Sanyo og Paquito spiller sammen i 2024, denne gang er det officielt. Og det skal siges, at rygterne for en gangs skyld var rigtige og hurtigt.

For at annoncere denne tilknytning skrev argentineren et ord fuld af følelser for at beskrive hans sindstilstand, hvad han synes om Paquito og historiens moral.

Vi ønsker, at denne historie skal blive smuk, da den starter så godt. Ikke mange fans tror på et comeback fra Sanyo. Få tror, ​​at Paquito og Sanyo kan spille hovedrollerne i denne første rigtige årsversion Premier Padel.

Og afslutningen på Sanyos sæson taler ikke til hans fordel. Fans mener endda, at Paquito ikke har et godt transfervindue inden sæsonstart næste februar/marts

Sanyo, en særlig følsom spiller, beskriver denne forening med sine egne ord:

"En dag i et interview blev jeg spurgt, hvem jeg ikke ville spille med igen, og jeg svarede aldrig igen med Paquito Navarro, for i løbet af de to år, vi tilbragte sammen på banen, tænkte vi anderledes, og det skabte forskelle. Konflikter.

I år, mens han havde kaffe med en ven, sagde han til mig ‘for at afsløre din bedste version, skal du spille med en, der ligner dig mest karaktermæssigt.’ Umiddelbart tænkte jeg på Paquito.

I dag vil jeg meddele jer, at vi skal genforenes i 2024, og jeg er virkelig glad og taknemmelig for ham for at give mig denne mulighed og fortsætte med at tro på mig, næsten som 40-årig. Jeg lover at arbejde hårdt fysisk. Mentalt rolig, hvilket klart er mit svage punkt. Et af mine ønsker for 2024 er at kæmpe fra start til slut på dette hold. Lad bænkene blive klar, for vi kommer til at byde på en masse spil, Paquito.

Moralen i historien: SIG ALDRIG ALDRIG."

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.