Daniel "Sanyo" Gutierrez betro sig til Padel Magazine under en eksklusivt interview. Tjek den første del af interviewet: manden bag padel.

Daniel eller Sanyo, men ikke Carlos!

Lorenzo Lecci Lopez: Carlos Daniel Gutierrez, men alle kalder dig Sanyo. Hvorfor foretrækker du dette kaldenavn frem for dit rigtige navn?

Sanyo Gutierrez:"Dette kaldenavn kommer fra skuespilleren, der annoncerede Sanyo-tv i 90'erne. Jeg vil hellere blive kaldt Sanyo eller Daniel. Navnet jeg ikke kan lide er Carlos. Med al min respekt for Carlos, men jeg er ligeglad med mig selv. Jeg føler mig ikke identificeret med dette fornavn, og hvis jeg kaldes med dette fornavn, ser jeg ikke tilbage. ”

Opstigningen i padel

Lorenzo Lecci Lopez: Hvordan begyndte du at spille padel ? Var du nødt til at vælge mellem andre sportsgrene?

Sanyo Gutierrez:”Da jeg var ung, spillede jeg meget sport. Min far spillede tennis, og min første udveksling var på tennisbaner. Mens min far spillede med sine venner, bankede jeg på væggen. Og i de tidlige 90'ere blev padel begyndte at være på mode, og han begyndte at spille padel. Så for mig var det det samme, jeg fulgte ham og jeg spillede mod en mur. Sådan er min padel".

”Jeg spillede også fodbold. Min far spurgte mig ofte, om jeg ville prøve lykken i en klub. I min vennekreds stod jeg lidt ud, så kl. 16 gik jeg til en klub. Jeg klarede mig ret godt, men jeg kunne ikke lide stemningen, så det var lidt svært for mig. Så jeg foretrak at fortsætte i padel".

Lorenzo Lecci Lopez: Og så begynder du at spille turneringer. Fortæl os om denne periode.

Sanyo Gutierrez:”Jeg spillede alle turneringerne i min by. Og klokken 15, da jeg begyndte at forbedre mig, spillede jeg i første division, og jeg rejste meget til Mendoza, San Juan, Cordoba. Og med alle disse ture var jeg i stand til at komme videre. Jeg havde ikke en træner, jeg trænede med min bror. Vi spillede med andre par to gange om ugen i to eller tre timer. Jeg skred frem, indtil jeg nåede det professionelle niveau i Argentina. ”

padel-SanyoGutierrez-Marbella19-01-800x445

“Sport er ikke et offer”

Lorenzo Lecci Lopez: Vi ser, at mange argentiner har problemer, når de ankommer til Spanien. Hvordan var din oplevelse af at skifte kontinent?

Sanyo Gutierrez:”Det er naturligvis svært, når du træffer beslutningen om at forlade dit land. Du skal gøre det med et ægte ønske om at gøre det til denne sport. På det sentimentale niveau er det meget vanskeligt. Men pas på, for mig er det at leve af din sport et ægte privilegiumog dem, der siger, at det er et offer, det er en løgn. Men det er rigtigt, at det var lidt svært at forlade Argentina. Men mit mål var klart, og jeg havde heller ikke noget rigtigt alternativ. : enten spillede jeg padel, eller jeg arbejdede med min far og min bror i et maleriværksted. Jeg ville have været meget glad, men jeg havde ingen anden måde. Jeg havde meget gode resultater på padel, så jeg besluttede at rejse til Spanien. ”

”De første par år var vanskelige her. Jeg savnede min familie meget, men så begyndte jeg at kortlægge min kurs. Jeg har nu min egen familie med min kone og min søn, og jeg er fuldstændig knyttet til Spanien. ”

“Den person, jeg elsker mest”

Lorenzo Lecci Lopez: Du har været lille Brunos far i lidt over et år. Hvordan har det at være far ændret sig for dig, og har der været indflydelse på retten?

Sanyo Gutierrez:”Hvad jeg vil sige er lidt modstridende. Den person, jeg elsker mest, er dukket op. Jeg har aldrig haft denne kærlighed så stærk, men den største frygt er også opstået. Jeg var en modig person, der ikke var bange for noget, og nu har jeg en masse frygt i forbindelse med min søn. ”

En beundring for Messi ... og for Bela

Lorenzo Lecci Lopez: Du har Leo Messi signatur tatoveret på armen. Hvor kommer din kærlighed til Leo fra?

Sanyo Gutierrez:”Jeg er ikke den typiske fanatiker, der tænker over dette hele dagen. Men jeg beundrer Messiud over når han har kuglen i fødderne. En argentiner, der ikke tænker på samme måde, begår en fejl. Han repræsenterer os altid på den rigtige måde. Nogle synes måske, det ikke er det bedste eller foretrækker det Maradona, det er efter hver persons smag. Men det er umuligt at argumentere for, at Messi repræsenterer os ekstremt godt globalt. Som atlet som person er dette et eksempel. ”

Lionel Messi Padel Sanyo

”Jeg har ikke haft chancen for at dele meget tid med ham. Jeg ville elske at være i stand til at lytte til det. Jeg har chancen for at spille nu med Bela og jeg elsker at lytte til det. Med disse mennesker kan du lære meget uden for banen. ”

Lorenzo Lecci Lopez: Kan vi sammenligne Bela med Leo Messi?

Sanyo Gutierrez:"Selvfølgelig. Nu er jeg heldig at have ham ved min side, og jeg lærer alt. Sikker på, at det skal have mangler, men når han fortæller mig noget, elsker jeg at lytte til ham, fordi det er en læring om livet".

"Bela er den bedste i historien ”

Lorenzo Lecci Lopez: Hvem er den bedste spiller i historien om padel ?

Sanyo Gutierrez:”Nogle gange siges det, at den bedste er den, der vinder mest, og det er muligt, men den padel er en to-mands sport, så det er svært at vælge den bedste. Jeg vil sige Fernando Belasteguinog ikke for alt, hvad han vandt, men for udviklingen af ​​hans spil. Som nr. 1 stoppede han aldrig med at forbedre sig. Hvert år kom han med et nyt våben. Han er nu den mest komplette spiller. ”

”Der er spillere som Lebron eller Galan som til tider overgår Belas spilniveau i sin karriere. Dette er spillere, der har så lethed, at de helt kan forhindre dig i at spille. De er meget omfattende. Men hvad Bela har gjort er at have et fremragende niveau i mange, mange år. ”

"Derefter Juan martin diaz var en stor angribende spiller forud for sin tid, men efter at have haft ham foran så jeg ikke en meget komplet spiller. Jeg vidste, at hvis jeg kunne få ham bagud, kunne jeg vinde. Mens Bela nej: han kunne slå mig under alle forhold. ”

sanyo-gutierrez-fernando-belasteguin-semifinals-adeslas-madrid-open-2021-_dsc0042-copia-1170x658

En coachingkarriere

Lorenzo Lecci Lopez: Ville du være træner i slutningen af ​​din karriere?

Sanyo Gutierrez:"Ja helt sikkert, det ville jeg meget gerne. Jeg går i den retning. Når jeg har lidt mere tid, begynder jeg at træne mig selv som træner. Lige nu kan jeg være træner på bænken, og jeg ser nogle ting, men jeg ser ikke mig selv som en god træner. Jeg har ikke undervist i lang tid. Når jeg er færdig med min karriere, vil jeg meget gerne genoptage uddannelsen af ​​unge mennesker og videregive min erfaring. ”

Lorenzo Lecci Lopez: Hvilket fodboldhold støtter du?

Sanyo Gutierrez:”Jeg er mere for Barça, selvom jeg ikke er fan. Men jeg foretrækker, at Barça vinder og Real taber. Men Real fortjener al min respekt. Når de store spil kommer, vinder de. Og også Flodplade i Argentina! 

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !