Robin Haziza, der for nylig blev bekræftet som træner for det franske kvindehold, går bag kulisserne i denne fornyelse, udnævnelsen af ​​Pablo Ayma, samt hans ambitioner med Les Bleues.

“Super beæret og stolt”

Padel Magazine : Din kontrakt er blevet fornyet i spidsen for det franske hold, hvad betyder det for dig? Kan du forklare os, hvordan sådan en beslutning sker bag kulisserne?

Robin haziza : "Jeg er super beæret og stolt over at fortsætte eventyret med det franske hold. Jeg takker selvfølgelig FFT for hans tillid. Fornyelse er fra det ene år til det andet. Der går vi tilbage til et helt år frem til december 2022, med en deadline: VM som finder sted omkring oktober/november.

Der blev foretaget en audit af Arnaud Di Pasquale, med alle de spillere, der blev udvalgt sidste år, for at finde ud af, om alt var gået godt, om der var behov for ændringer og/eller ting, der skulle laves om. Hvilket er og vil selvfølgelig altid være tilfældet. Jeg havde så en meget lang diskussion med Arnaud om jobbet, om sidste års konkurrencer (Euro og VM). Til sidst fik Arnaud og Forbundet atter tillid til mig. Pigernes ord vejede efter min mening, og også det faktum, at Arnaud kom til verdenerne i Doha, hvilket gav ham mulighed for at se det arbejde, der blev udført. »

Pablo Ayma, "en spansk ekspertise"

Padel Magazine : Med hensyn til det franske herrehold, Pablo Ayma blev valgt. Hvad er din mening om dette valg? Havde du mulighed for at diskutere med ham efter denne aftale?

Robin haziza : "Pablo Ayma er åbenbart et stort navn i verden padel verden, og det er gode nyheder, at det franske herrehold bliver guidet af ham. Jeg glemmer ikke det fremragende arbejde af min tidligere partner Alexis Salles eller alt, hvad han var i stand til at gøre for padel fransk i så mange år. Nu er der en ny tur. En drejning, der tages omkring en spansk ekspertise, hvilket er en reel udfordring. På trods af alt, kender han manden og træneren, er han meget motiveret og begejstret for ideen om at bruge sin erfaring til god brug for det franske herrehold. Jeg har allerede talt med ham, vi er meget gode venner, og vi vil virkelig gerne gøre et godt stykke arbejde. Jeg vil være der for at støtte og vejlede ham i denne nye stilling. »

For det franske hold, prioritering af resultater og gruppesammenhold

Padel Magazine : Lad os vende tilbage til dig. Hvad er dine ambitioner inden for rammerne af dette nye mandat?

Robin haziza : “Mine ambitioner er meget klare: Prøv som sædvanlig at nå så højt som muligt. Jeg er meget motiveret til at fortsætte med at udvikle dette hold. Vi er heldige at have et homogent hold, endda lidt mere med Jessica Ginier, Laura Clergue og andre piger, der tydeligvis går videre hver dag nu. Jeg er motiveret med ét mål for øje: at slå italienerne.

Vi glemmer første- og andenpladsen, der er lavet til Argentina og Spanien. Vores udfordring er at slå Italien uden at glemme andre nationer som Sverige. Men for at komme tilbage til Transalpines har de et vidunderligt hold, men det har vi også, og vi vil give alt for at konkurrere med dem og prøve at vinde. »

Padel Magazine : Hvordan vælger du dine spillere? Antager du en modus operandi, en bestemt strategi for at gøre det?

Robin haziza : “Min strategi for mit fremtidige team er at være tro mod mine principper. Resultater og gruppesammenhæng har forrang. Jeg tror, ​​at jeg tidligere har bevist, at jeg tog stærke valg: Jeg bragte Wendy ind på holdet, Lucile... Jeg tøvede ikke med at skifte et par par. Jeg ser, jeg observerer, og jeg sørger for, at gruppen er samlet. Jeg har et ret stærkt forhold til alle pigerne, vi har en Whatsapp-gruppe, så vi snakker meget. De ved, at min telefon altid er tændt for dem. Det er op til os at vokse sammen!

Vi har et fantastisk sportsår foran os, for at se, hvilket hold der bliver bedst muligt. Igen med to vigtige håndtag: Legeniveauet og gruppesammenhold. Og et nøgleord: det fælles ønske om at nå langt! »

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.