Padel Magazine mødte Thomas Chérel, kendt som Tom Pandore, et kaldenavn med henvisning til alle de kreative ideer (musikalske, litterære), der bragede ind i hovedet på forfatteren af ​​sangen "Spil det som Galán".

For os ser han tilbage på sin utrolige historie og forklarer, hvordan alle de strabadser, der skabte ham, fødte denne musik.

En forhindringsbane, en livsbane

Det, der fik mig til at lave sangen "Joue la comme Galán", går flere år tilbage. Da jeg var yngre, studerede jeg fodbold på Stade Rennais. Jeg spillede i national 16 år. Jeg ønskede ikke at forsøge at integrere træningscentret, mentaliteten hos unge på min alder var katastrofal, det store hoved osv. Så jeg ville gå ned i kategorien for at spille under 18 med mine venner. 

Lidt efter lidt var jeg ikke længere glad for fodbold, altid på grund af mentalitet. Så jeg skiftede til basketball, jeg kunne godt lide det, men i slutningen af ​​sæsonen, efter en dårlig modtagelse, blev jeg skadet. Diagnose: korsbåndsruptur i venstre knæ.

Mit liv ændrede sig fra den dag. Jeg, der dyrkede sport hver dag, fandt mig selv i at lave ingenting i halvandet år. Jeg kunne ikke blive opereret, fordi jeg var for ung, og min vækst var ikke fuldstændig.

Da tiden kom, var jeg glad, men også stresset. Normalt er det stadig en operation, og for en ung dreng er det en prøvelse. Operationen gik fint, men da jeg kom tilbage på mit værelse, havde jeg det man kalder vagalt ubehag, derfra gik der noget i stykker indeni mig.

Lidt efter lidt begyndte jeg at synke. Da jeg forlod hospitalet, fungerede jeg ikke længere. Jeg var ude af stand til at forlade mit hus, jeg havde voldsomme angstanfald, agorafobi. Jeg blev kloseret derhjemme. Alt dette varede, hvad der virkede som en evighed, mere end 10 år. 

Den dag, jeg faldt i søvn ved rattet på grund af antallet af medicin, jeg tog hver morgen, inden jeg skulle på arbejde, indså jeg, at jeg var helt ude af mærket. Jeg levede i helvede. Jeg ville ikke leve mere, men døden gjorde mig rædselsslagen. Så i stedet for at lide dette i flere år, indså jeg, at jeg var nødt til at ændre noget.

Le padel, en livline

Jeg ændrede min kost natten over, jeg stoppede alle mine behandlinger, fravænning var meget kompliceret. Samtidig opdagede jeg padel tak til min bror, som tilbød mig at komme og lege med ham. Jeg blev hooked med det samme, desværre indhentede mine dæmoner mig, og jeg kastede mig tilbage i mørket et par år mere.

Men jeg tog det ikke længere som en fiasko, men derimod som en udfordring. Jeg kravlede op igen. Trods alt forblev min motivation lav og min moral i stykker, selvom det lykkedes mig at fungere mere eller mindre normalt og uden medicin, dyrkede jeg ikke længere sport.

Og en dag stødte jeg på videoer af "Galantico", og jeg blev straks blæst bagover af ham. Hans tilstedeværelse på banen, hans stil, hans beslutsomhed. Efter at have opdaget det, gik jeg straks tilbage til padel og i et år trænede jeg, jeg øvede mig. Jeg genvandt den moral, jeg havde, da jeg var yngre, jeg ærgrede mig ikke længere over min fortid.

Derfor ville jeg lave denne sang "Joue la comme Galán", som er lidt af en tak til Ale for at hjælpe mig ud af mørket, selvom han ikke ved noget om det (griner).

Thomas Chérel optagestudie

Ligesom Ale

Til anekdoten gik jeg for at se Premier Padel Parrer major på Roland-Garros i 2022. Galán signerede min ketsjer, og da jeg tog et billede af mig selv foran hans billede ved indgangen til Roland-Garros med min ketsjer, troede sikkerhedsfolkene, at jeg var Ale Galan.

Den dag havde jeg en meget solbrændt teint må man sige, og jeg får ofte at vide, at der er en vis lighed. Det gav mig kun lyst til at ligne hende endnu mere.”padelistisk set. Mange kalder mig Tom Galán (griner)!

Mål: top 2000, derefter top 1000

Jeg har spillet spillet i lidt over et år nu. padel og jeg elsker stadig denne sport så meget. Jeg ser det hele tiden på tv, og jeg følger jævnligt med i nyhederne Padel Magazine. Mit mål er at nå top 2000 først (aktuelt 2128) og derefter top 1000. Jeg kommer ikke fra en ketchersport, men jeg har stadig meget arbejde at gøre rent teknisk.

Thomas Cherel

Men jeg bekymrer mig ikke, jeg læser min fremtid ind Padel Magazine (griner). Indtil det sker, får vi din søster, dine kusiner til at danse!

Thomas Chérel filmer
Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!