Fernando Belasteguín og Arturo Coello vandt i aftes den første udgave af Premier Padel Mexico major. Argentineren og spanieren slog Sanyo Gutiérrez og Agustín Tapia i tre sæt (6-3, 3-6, 6-3) i finalen og vandt dermed deres første turnering Premier Padel. Finalen, der blev spillet foran mexicanske fans på GNP Stadium i Monterrey, viste sig at være spændende.

Sæsonens fjerde major blev forpurret af vejret: tidligere denne søndag havde Sanyo og Tapia vandt den første semifinale, udskudt til lørdag på grund af regn, vandt 6-2, 6-7, 7-5 mod Chingotto/Garrido. Bela og Coello var dem overvandt Di Nenno/Nieto i to tætte sæt (7-6, 6-4). Sidstnævnte spillede derfor deres anden finale på banen Premier Padel, efter at have set trofæet glide væk fra dem i Mendoza, til fordel for Stupa og Lima. Men denne gang kunne Sanyo Gutiérrez og Agustín Tapia ikke forhindre "chefen" og hans unge partner i at blive kronet.

Fernando Belasteguín roste efter kampen "organisationens og spillernes indsats [bemærk: i forhold til vejrforholdene]. Jeg er meget glad, og jeg kan endelig have det godt efter at have vundet mit første mesterskab. Premier Padel". Vi må tro, at hans 62 turneringer vundet på WPT ikke er nok for denne umættelige 43-årige mester!

Champions citater og officielle billeder

Reaktioner fra vinderne efter kampen kan findes på den officielle Twitter-konto for Premier Padel (LINK TIL VIDEO):

Fernando Belasteguín: “Jeg husker fra Monterrey organisationens og spillernes indsats. Jeg er meget glad, og jeg kan endelig have det godt efter at have vundet mit første mesterskab. Premier Padel".

“Hvis du giver alt, hvis du fokuserer 100 %, kommer resultaterne. Jeg er meget glad for at have været i stand til at vinde denne major og at have gjort det sammen med Fernando Belasteguín”, tilføjede pmour hans del Artuo Coello.

Finalen eller dens højdepunkter kan genopleves på YouTube-kanal af Premier Padel.

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.