Pierre Perez Le Tiec ser tilbage på sin seneste sejr med Jérémy Garcia på P1000 fra Créteil. Han deler også sine styrker og mål med os.

Mødet med Damien Lozano...

”Jeg spillede for første gang kl padel i 2019 i venskabsklubben i Padel Arena i Rouen, hvor jeg kommer fra. Jeg forstod med det samme, at det var en sport, jeg kunne nyde, og som frem for alt ikke vækker den smerte, som jeg kan mærke på en tennisbane. Jeg spillede kun meget sjældent i de første år, omkring ti gange om året inklusive et par turneringer med Victor Humbert min første partner, og det var først i november 2022, da jeg mødte Damien Lozano, at jeg begyndte at spille turneringer mere regelmæssigt (P500 derefter P1000).

Pierre Perez Le Tiec og Damien Lozano

Med Damien tog vi skridtene ét efter ét næsten udelukkende sammen, uanset om det var på ranglisten eller på banen. Det var ikke altid let, og vi måtte vente ret lang tid, før vi vandt vores første P1000-titel.

Vi kan ikke lave rigtige træningssessioner, fordi vi har meget travlt med vores professionelle liv, og fordi vi bor 800 kilometer fra hinanden. Men ved at spille sammen lykkedes det os at komme videre og forbedre vores spil lidt efter lidt. Det, at han og jeg var gode til tennis, gav os et slags fundament, som vi kunne bygge videre på.”

“Jeg er heldig at have mødt Damien, som er en karakter! Han er en huskemaskine, og lige siden jeg har kendt ham, har han taget mig med på sine eventyr.

Takket være ham opdagede jeg øen Reunion, som han kender udmærket, hvor vi spillede en P1000. Men på grund af ham missede jeg næsten flyet, da vi til en planlagt afgang søndag aften på Orly sad fast ved P1500 i Bordeaux samme morgen med hans bil i stykker og en national SNCF-strejke...."

Punkter at arbejde videre med

"Jeg prøver at være så komplet som muligt, men der er stadig mange aspekter af mit spil, som jeg gerne vil forbedre over tid. Jeg tror, ​​jeg er smart på banen, jeg elsker den taktiske dimension af padel og jeg synes også, jeg har en ret anstændig "hånd", som giver mig mulighed for at dirigere spillet, som jeg vil, uden for meget spild. Med hensyn til mine svage punkter foretrækker jeg at holde dem for mig selv for ikke at give for meget information til mine fremtidige modstandere (griner).

Hendes mål

“Jeg er en tennis og padel på Country Sports Club i Perreux-sur-Marne. Vi har organiseret os, så jeg fra næste skoleår kan dedikere mere tid til padel og deltage i flere turneringer end tidligere år. Jeg håber snart at komme ind i den franske top 30 og med tiden komme lidt tættere på de bedste. E

I betragtning af, at det at rejse rundt i det franske kredsløb medfører mange omkostninger, har jeg intet andet valg end at finde partnere eller sponsorer til at støtte mig i mit sportsprojekt. Jeg håber, at det kommende år bliver et vendepunkt, som vil give mig mulighed for, hvis resultaterne følger, at overveje andre perspektiver.”

Sejr ved P1000 i Créteil med Jérémy Garcia

“Turneringen gik generelt godt for os med en meget konkurrencedygtig semifinale. I finalen fandt vi taktiske løsninger, som gjorde, at vi fik overtaget og fastholdt presset gennem hele kampen. Vi er meget glade for resultatet, fordi Yanis og Jérémy er meget konkurrencedygtige modstandere.”

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.