Offentligheden tog turen for at støtte franskmændene denne søndag klokken 4Padel de Colomiers, i en overophedet atmosfære. Lidt lydende i slutningen af ​​dagens mest ventede kamp, ​​Blanqué / Jurado mod García / Bautista.

Laurette, 22, fra Toulouse, kom til at støtte Bastien Blanqué ved WPT Human Padel Åbne, ledsaget af tre venner, som hun deltog i et løbearrangement med denne søndag formiddag.

"Jeg kom med mine venner. Jeg spiller tennis, så den padel interesserer mig også. Jeg kender ikke alle spillerne, men jeg elsker sport, så jeg er her. Og så vidste vi, at der var en Toulousain, så vi støttede ham. Jeg spiller fra tid til anden padel, men sjældnere end i tennis. Fra september vil jeg gøre det oftere, men jeg beholder tennis. »

Laurette (2. fra venstre) og hendes venner er begge sportsfans og atleter selv.

Jérôme, 46 år, Paddle Plus-spiller Blagnac i mere end 15 år. “Jeg kom for at se Bastien spille, fordi jeg var vidne til hans første ketsjerslag, siden jeg spillede mod ham og hans far under hans første turnering. Jeg er meget glad for at være her for at se dette show, men jeg er meget skuffet på Bastiens vegne. Det var kompliceret, allerede i starten, men ikke at kunne lobbe på grund af manglende loftshøjde, ikke at kunne genvinde boldene udenfor... Disse spilleforhold var virkelig frustrerende. Vi kan virkelig godt lide de 4Padel, det er meget godt for os, men for dette niveau er det lidt en skam. Jeg ville gerne have set denne kamp i Carcassonne, hvor der er 11 meter under loftet.

Jérôme, fra Blagnac, med sine børn Lino og Zoé
journalist jerome arnoux

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.