Jean-Loup, 61, bor i Pechbusque i de sydlige forstæder til Toulouse. Han og hans kone Sylvie deltog i spændingskampen mellem Belasteguin / Coello og Cepero / Lijo i torsdags (sejr i tre sæt for det første): "Jeg spiller padel i to år, efter mindst tre årtier med tennis, fortæller Jean-Loup. jeg spiller Padel Toulouse, oftest med arbejdskolleger, en gang om ugen. Jeg stoppede med tennis, fordi jeg finder padel sjovere, sjovere.

Sylvie spiller ikke (endnu?), men hun finder kampene i Palais des Sports "meget spektakulære", selvom hun ikke helt måler forskellen med fansene: "Jeg har aldrig set min mand spille, men jeg tvivl om forskellen,” smiler hun. "Jeg prøvede en gang på en campingplads, hvor vi var i nærheden af ​​Argelès, det er rigtigt, at det er meget sjovt".

Jean-Loup har ikke et bestemt favoritpar, men blev ikke særligt tiltrukket af nummer 2 af tilstedeværelsen af ​​''Bela'': "Jeg ønskede især at se Arturo (Coello) spille: han er meget imponerende. Men deres modstandere spiller ham ikke for meget, de frygter ham. Jeg så ham på tv under Marbella Masters, han har en utrolig smadderstyrke, selv på baghånden”.

"Det faktum, at der er rebounds næsten overalt, det ændrer tennis, som spilles meget i kraft, mens i padel, skal du placere bolden intelligent. Vi ser det meget godt i kvindernes kampe, som den vi så før [sejren af ​​Sanchez/Josemaria mod Collombon/Castello], som er mindre magtfulde og derfor spiller meget strategi. Det er ligesom i kvindefodbold, de har mere tid, det giver et mere flydende spil. Det er meget rart at se det. »

journalist jerome arnoux

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.