Forventet med henholdsvis Pablo Cardona og Martin Di Nenno, Paquito Navarro og Juan LeBron annoncerede begge slutningen af ​​deres tilknytning på Instagram. De to spillere, som er venner i livet, vil ikke have haft den samme succes som i 2019 på denne etape sammen, men synes ikke at bekymre sig for meget om det. Faktisk er de to mænds Instagram-publikationer ret varme.

"TAK @juanlebronc til denne korte, men intense tur. Det gik ikke, som vi havde håbet, men det er altid et privilegium og en ære at være på din side af sporet. Og endnu mere fordi du er en god ven. Du vil altid have en plads i mit hjerte, for når jeg går på pension, vil jeg sige, at sammen med dig, opfyldte jeg min barndomsdrøm i 2019. Evig taknemmelig for dig, din familie og dit team, som altid har støttet os!

Jeg ønsker dig stor succes med dit nye projekt, lille ulv.

Tak også til dig @rodri_ovide for at følge os på denne rejse. Vi gjorde det ikke nemt for dig, men jeg håber, at du også har nydt gode stunder, som vi gjorde med dig.

Vi vil forsøge at sige farvel til dette hold, som det skal være i Malaga. Tak til alle, der støttede os betingelsesløst.'

"Pacorro" min ven... denne gang kunne det ikke være sket, som vi ville! Tak fordi du tog udfordringen op og gav alt. Jeg er dig taknemmelig for disse måneder, vi har brugt sammen og for de gode stunder, vi havde på og uden for banen! Jeg er stolt af, at vi sammen har båret Andalusiens flag over hele verden.

Tak til hele holdet, til familien... som var en del af dette eventyr og fulgte os i denne periode. Jeg ønsker dig en masse held og lykke med dit nye projekt, du er virkelig fantastisk!

Lad os nyde denne sidste dans sammen i Malaga!"

Du har forstået, de to mænd vil nu sige farvel på smukkeste vis på Malaga P1. Det lover at blive varmt fra den sekstende runde, med et opgør mod Salva Oria og Nacho Sager!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !