Paquito Navarro var lidt af en attraktion Premier Padel Sevilla P2. Hvis den lokale af scenen og hans partner Juan LeBron tabte i semifinalen, den 35-årige, en sædvanlig publikumsfavorit, var centrum for opmærksomheden under hele konkurrencen i sin hjemby.

FIP undlod ikke at interviewe den nuværende verdens nummer 7.

Du er en af ​​de mest elskede spillere af offentligheden. Som 35-årig har du det stadig sjovt på banen, men hvad nyder du mest?

Konkurrencen. Jeg elsker de følelser og adrenalin, du føler, når du rammer banen i en turnering. Jeg nyder det, fordi det er en svær følelse at sammenligne med andre tider i livet. Så det, jeg bedst kan lide ved mit job, er at konkurrere og underholde folk med det, jeg laver på banen.

Du er berømt for denne "guitar" gestus, som du laver med din ketsjer. Kan du huske første gang du gjorde det?

Jeg husker det meget godt, jeg spillede med Di Nenno. Han plejede at fejre point med en gestus, der ligner en person, der puster et hjul kraftigt op (Redaktørens note: den kendte inflator fra argentineren), men jeg tænkte på en guitar, så jeg begyndte at spille...

PAQUITO NAVARRO GUITAR

Du er en mester, men også en inspirationskilde for yngre generationer.

Jeg forsøger at gøre tingene på den bedst mulige måde og yde mit bedste. Når jeg går på pension, vil jeg gerne huskes som en venlig mand, der virkelig elskede at spille, som var i harmoni med offentligheden, og som vidste, hvordan man udviklede sig, som sporten gjorde.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !