Mens vi i øjeblikket lever i høje temperaturer i Europa, var spillere i Mendoza, Argentina nødt til at trække sved og fleece ud for at slå kulden.

Da Mendoza ligger midt på den sydlige halvkugle, er sommeren stadig langt væk, og der hersker temperaturer fra 3 til 16° i byen. Hårdt slag for nogle spillere, der et par dage tidligere lige havde spillet mod Madrid P1 Premier Padel under brændende varme.

Der er ingen tvivl om, at denne klimaændring må have spillet konkurrenterne mange puds med hensyn til deres spillestil.

Det ved vi allerede, men flere faktorer skal tages i betragtning, når du starter en turnering i en ny by (højde, temperatur eller endda fugtighed). Disse nøglepunkter har stor indflydelse på den type spil, som spillerne vil oprette. Eksempelvis når det er varmt, vil de store slagere have en betydelig fordel, fordi bolden har tendens til at komme lettere ud.

Men hvad med når temperaturerne falder?

Det var Pablo Lima, der under et pressemøde efter sejren gav os sin mening om sagen: "Med denne forkølelse er palaen og bolden sværere, og det tog mig to dage at vænne mig til denne ændring i berøringen. Bolden er således hurtigere, men vi er alle i samme sag. Derudover har bolden med disse temperaturer sværere ved at komme ud, hvorimod når det er varmt, er dette ikke tilfældet. Det er små tekniske detaljer, som du skal tage højde for for at lave færre fejl".

Har du brug for information eller råd om palas? det sker ICI.

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.