Den nye kaptajn for det franske herrehold Pablo Ayma fortæller om sit ny rolle  under P2000 i Perpignan.

"Rigdommen af padel Fransk"

For mig er det et nyt eventyr som kaptajn for det franske herrehold. Jeg er selvfølgelig meget glad for at kunne se de franske spillere. Vi kan tydeligt se, at de alle i stigende grad er til stede på den internationale scene. 

Siden starten af ​​turneringen har vi været udmærket klar over rigdommen i padel Fransk. Og alligevel er det ikke alle de bedste franske spillere, der er til stede.

Vi skulle have et møde med et udvidet fransk hold i slutningen af ​​september, selvom datoen endnu ikke er bekræftet. Dette vil være et vigtigt skridt inden de næste internationale mesterskaber i november. 

“Jeg kommer med et friskt øje”

i dette FFT Padel Tour, jeg tager noter. Jeg forsøger at analysere de mange tilstedeværende par. Jeg ankommer med et frisk øje, uden noget a priori. Alle spillere har deres chance. Der er ingen hold allerede dannet. De næste par uger bliver meget vigtige med de mange turneringer i Frankrig og i udlandet. 

Pablo Ayma kaptajn team Frankrig

"Øget konkurrence"

Jeg forstår, at der er ventetid og så meget desto bedre. Vi vil forsøge at samarbejde med spillerne for præcist at prøve at gå endnu længere. 

I dag dominerer Spanien og Argentina padel professionel. Vi er nødt til at se fakta i øjnene: Vores ambition er at vinde en 3. plads ved Worlds og blive den anden europæiske nation. 

Men vær forsigtig, den padel vokser over hele verden. Vi tænker på Brasilien og Italien, men vi kunne nævne Portugal, Sverige eller endda Belgien. Det er nationer, der organiserer sig og også ønsker at få adgang til de smukkeste steder. 

"Sprogbarrieren vil ikke være en hindring"

Jeg taler ikke fransk, men jeg taler engelsk. Mange spillere taler spansk. Og så beder jeg om lidt tid til at mestre lidt fransk, fordi jeg starter fra 0. På den anden side skal sprogbarrieren ikke være en hindring. Vi taler alle det samme sprog padel. Vi vil være i stand til at tale teknik, taktik, strategi med alle spillerne. Det er også op til mig at tilpasse mig. 

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.