Under vores ophold i Sverige havde vi mulighed for at chatte med Omar Villavicencio, Formand for den mexicanske føderation af Padel (FEMEXPADEL) og næstformand for APT Padel Tur.

“Fabrice Pastor og jeg arbejder meget godt sammen”

Santiago PLAZAS: Hvordan var din passion for Padel ?

Omar VILLAVICENCIO : ”Det er en passion, der er født af nysgerrighed. Jeg har ikke en fortid inden for racketsport, men en dag i min klub i Mexico, Så jeg for første gang et felt af padel konkret, og sporten fascinerede mig meget, så begyndte jeg at dyrke det, konkurrere ... og i dag er jeg næstformand for APT Padel Tårn! "

passende pte- vice - spillere

SP: Sådan mødte du Fabrice Pastor, formand for APT Padel Tårn?

OV : "Jeg har kendt Fabrice Pastor takket være sin konkurrence, Fabrice Pastor Cup. Jeg kendte hans baggrund og hans passion for padel ... Jeg hørte, at hr. Pastor overvejede at stoppe. Jeg kontaktede ham og fortalte ham om mit turneringskoncept. Jeg organiserede en turnering, der gik meget godt ... Jeg overbeviste ham om at blive i verden padel, og vi arbejder meget godt sammen ... tilbyder et kredsløb, der er til stede på flere kontinenter. ”

SP: Hvordan forberedte du dig til denne turnering i Mexico, og hvad fungerer en turnering for dig?

OV : ”Da jeg planlagde denne turnering i Puebla, vidste jeg, at konkurrencebegrebet ville være et grundlag for de næste turneringer i Amerika. Resultaterne var formidable og uventede selv for Fabrice Pastor. Vi havde 350 parer registreret hele ugen ... Det var et boom, selv folk bad os om at lave flere turneringer i Mexico! ”

SP: Man kan sige, at denne turnering er starten på APT Padel Tårn?

OV : ”Ja, det er en turnering, der gjorde boom i Mexico, og som førte til oprettelsen af ​​APT Padel Tårn. Jeg troede på Fabrice og han på mig ... verden af padel må være meget taknemmelig over for Fabrice Pastor. ”

Skift padel I Mexico

SP: Hvordan lykkedes det dig at gå fra en simpel spiller til en større spiller i padel ?

OV : ”Det skete som i en bog. Da jeg blev passioneret omkring padel, Jeg så alle disse unge mennesker, disse boldsamlere i Mexico, der ikke havde midlerne til at dyrke denne sport. Da jeg mødte Sportsminister Mr. Castillo Jeg forklarede mine bekymringer for ham, og vi forsøgte at ændre padel i Mexico ... jeg oprettede sammenslutningen af Padel i Mexico og tak til hende, vi kan hjælpe unge spillere økonomisk "femexpadel

SP: Hvad mangler efter din mening i Mexico for at have flere spillere på det internationale kredsløb?

OV: “En Fabrice -pastor mangler! Der mangler turneringer og midler til, at spillere kan deltage i konkurrencer og få international erfaring. I dag takket være APT Padel Tour og Fabrice Pastor, spillere kan deltage i nogle turneringer på mexicansk territorium og i 2022, vi håber at have flere. ”

SP: For at afslutte interviewet, kan du dele med os en anekdote, der ligger dig nært?

OV: ”Denne anekdote er af stor betydning for mig på det personlige plan. Efter at have levet denne oplevelse besluttede jeg mig for at fortsætte med at arbejde i padel… På hovedtorvet i Metepec, i Mexico, organiserede jeg en social begivenhed, hvor vi oprettede en padel lige i Place Centrale. Mange foreninger blev inviteret samt skoler fra byens fattigste kvarterer. Formålet med foreningerne var at hjælpe unge med dårligt stillede baggrunde… I løbet af ugen introducerede vi padel rundt om 500 unge. Denne uge var meget stærk for mig, og i dag giver det mig stadig dette ønske om at hjælpe dårligt stillede unge til at øve padel ! "

 

For dem, der gerne vil se interviewet i sin helhed (på spansk), finder det sted lige herunder:

 

 

Colombianere elsker det padel ! Så ja, vi er ikke de bedste, men det vigtigste er at deltage. Du forstod det, jeg er chico, der kommer fra Bogota, og jeg har til hensigt at markere padel af mit aftryk med Padel Magazine.