Efter nogen tid væk fra pisterne af padel det er med stor glæde, at Norman Sanchez finder retningen på 20×10. Den, der var bekendt med Top 20 for ikke så længe siden, er fast besluttet på at vende tilbage til sit bedste niveau. Altid så venlig, franskmanden deltog i spillet med spørgsmål og svar ved mikrofonen af Padel Magazine.

“Tilbage til den franske top 20”

Padel Magazine : Kan du præsentere dig selv for læsere, der ikke kender dig. Hvornår startede du padel, hvad er din nuværende placering, og hvad var din bedste placering?

Norman Sanchez: "Jeg er i øjeblikket 95. franskmand, og jeg var i bedste fald 19. Jeg startede padel da 2016".

PM: Medmindre jeg tager fejl, stoppede du padel. Kan du fortælle os mere?

NS: "Ja jeg har ingen problemer med at tale om det. Jeg gennemgik en ret kompliceret separation med børn i midten i marts 2022. Det faktum, at jeg var tilmeldt All in Padel Lyon i holdkampe, det sparkede mig i røv at genoptage min træning lidt efter lidt i slutningen af ​​2022 og være i stand til at hjælpe holdet. Det gav pote, fordi vi vandt, og samtidig havde jeg stor glæde af at møde konkurrencen og vennerne til dette storslåede arrangement."

PM: Påvirkede standsningen af ​​din tidligere partner Benjamin Joulot din beslutning?

NS: "Benjamin tog beslutningen om at stoppe i slutningen af ​​2021 før min separation, det var officielt i januar 2022 underet interview Padel Maj. Efter fem år at have været i turneringer hver anden weekend, havde han brug for at udnytte sin ungdom i andet end fodbold. padel, måske strikning eller madlavning (griner). Og desuden er det økonomisk rigtigt, at det har en omkostning, så han planlægger ture med sin skat.

PM: Motiverer dit nuværende superniveau dig til at gøre alt for at komme tilbage i top 20 i Frankrig?

NS: "Ja helt, det spilleniveau, som jeg var i stand til at have under holdkampene (hjælpet af det faktum at have været sammen med Benjamin Tison under konkurrencen) boostede mig. Jeg føler mig i god form og klar til at gøre alt for at komme tilbage i den franske top 20. Ikke en let udfordring i betragtning af antallet af meget gode spillere på banen."

"Lidt skuffet, fordi jeg var ved porten til praktikopholdet hos Team France"

PM: Har du Team France i baghovedet?

NS: "Team France er en skuffelse for mig, fordi jeg var tæt på udtagelserne til at deltage i træningskurserne. Men jeg er bange for, at det bliver kompliceret, fordi der er de gamle, der stadig er på niveauet, og frem for alt er der masser af unge spillere, der går frem dag for dag, og som professionaliserer sig ved for det meste at tage til Spanien.

Jeg ved godt, at jeg ikke ser 37 ud (griner), men alder spiller ikke for meget til min fordel.

"En spiller, der overraskede mig med sit talent"

PM: Lad os tale lidt om din partner Nicolas Rouanet, han er ung, hvad bringer det dig? Er dette et langsigtet projekt?

NS: “Jeg hørte om Nico under et ophold på Réunion Island. På stedet var der Jean-Thomas Peyrou, og han hoppede på mig, vi kender nyheden (griner). Han sagde til mig: "Jeg har en spiller til dig, jeg diskuterede det med Johan Bergeron, han startede padel for et år siden, han er ung, han har talent, du kan ikke nægte ». I tillid til JT og Johan sagde jeg ja i løbet af dagen, og vi ringede til Nico med det samme. Jeg så ham under P2000 i Bordeaux, og fyren sluttede på tredjepladsen i sin første P3 (redaktørens note: med Jean Dumartin). Vi lavede vores første turnering sammen under P1000 i Bourg-lès-Valence, efter at have haft en meget god turnering. vi taber i finalen i tre sæt efter 2 af kampen.

Han er en spiller, der overraskede mig med sit talent og hans hurtige tilpasning til padel : han går hurtigt frem, og har et meget flot touch på bolden. Vi ved ikke, hvad der kan ske, men under alle omstændigheder lancerer vi for år 2023 sammen.

PM: Hvad er dine mål for denne sæson 2023? Din næste turnering?

NS: "Jeg vil genindtræde i den franske top 20, nå de sidste fire af P2000'erne, vinde sejre over P1000'erne og deltage i flere andre internationale turneringer. Efter Bordeaux FIP og Esprit P1000 Padel, vil der være P1000 fra Béziers, før jeg fortsætter med P2000 fra Perpignan, men at jeg vil spille med Nathan Courrin, fordi Nicolas Rouanet har en god chance for at være utilgængelig."

PM: Kan du endelig fortælle os mere om din træning? Hvor mange gange træner du om ugen, og hvad er din typiske træning?

NS: “I løbet af ugen har jeg to gruppelektioner, to individuelle, og derudover, når jobbet tillader mig, går jeg i fitnesscenter for at lave fysiske sessioner. Jeg er heldig at have en fysioterapeut leveret af ALL IN PADEL".

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.