Nicolas Rouanet kom ind i den franske top 20 på kun et år, går fra 1500. plads til 16. plads. I dag er han 13. franske spiller.

På trods af meget gode resultater i 2023 blev han dog ikke valgt på listen over spillere, der blev udvalgt til det franske holdtræningskursus. Urimelig eller forståelig beslutning? Nicolas Rouanet vender tilbage ved mikrofonen af Padel Magazine på beslutningen om Pablo Ayma et Ben Tison og giver os sin mening.

Hans ikke-udvælgelse til det franske hold

Naturligvis det blev diskuteret og jeg er blevet stillet spørgsmålet mange gange, siden listen udkom... For at være ærlig, så tror jeg, at der er to måder at se tingene på.

Den første er, at jeg ankom fra Top100 sammen med min partner Norman Sanchez (12.), gjorde vi årets største fremskridt, og det på listen over 19 udvalgte, er der uundgåeligt nogle mindre velplacerede med mindre gode resultater. Det er skuffende, og vi kan sige til os selv, at vi ikke er blevet belønnet.

Bagefter er den anden måde at se tingene på, at for mig personligt, ingen hast. Før listen over 16 udvalgte, der var en af ​​19, hvor jeg ikke var der. Min reaktion var ikke at sige, at det ikke var fair, Jeg tog det ikke dårligt.

Jeg ved, at jeg er ny padel alors Jeg vil tage mig god tid. Jeg vil give alt. Allerede siden september har jeg trænet hver dag, jeg har lavet en masse turneringer.

Hvad jeg alligevel kan sige: Hvis en dag ringer til mig, svarer jeg.

Et projekt, der skal udvikles til fremtiden

Jeg havde ikke Benjamin Tison ou Pablo Ayma live, gik det igennem Jean-Thomas Peyrou, min træner. Grunden som Ben Tison gav til JT, og som jeg fuldt ud forstår, er den Jeg var stadig for ny i padel og at han ville give mig mere tid.

Det betyder på den ene side min personlige fremgang og strukturering af et projekt. Indtil videre, hvad angår FIP, har jeg ikke gjort meget endnu pga Jeg leder efter sponsorer, især for at kunne rejse midler og kunne rejse.

Jeg oplevede meget hurtige fremskridt, og i dag kunne jeg ikke gøre det bedre end 11. Det er sikkert, at tingene i dag vil blive gjort internationalt, og det er mit mål. Men for nu, Jeg er stadig begrænset.

Et internationalt projekt under forberedelse

Mit internationale projekt skulle starte til sommer, men sandsynligvis ikke sammen med Norman Sanchez, som ikke kan have samme projekt som mig. På den ene side fordi han er ældre, men også fordi han har to børn.

For øjeblikket kan jeg ikke sige, hvem det vil blive gjort, fordi parrene allerede er lavet i Frankrig. Til sommer stopper jeg dog med at arbejde i den tennisklub, hvor jeg stadig arbejdede. Jeg vil koncentrere mig 100% om padel, have tid, være mere fleksibel og frem for alt prøve at rejse.

Rouanet Sanchez sejr første runde kvalifikationskampe fip rise bourg en bresse 2023

Vanskelighederne ved at finde en partner

I dag er det svært at finde en partner, venstre. Mange har allerede projekter med andre... jeg tænker på Thomas Vanbauce et Maxime Joris, Pierre Vincent et Arthur Hugounenq...

Bagefter ved jeg det Phil Raichman, på grund af tilknytningen mellem Thomas og Maxime, befinder sig lidt alene. Man Vives et Jerome Inzerillo, Jeg ved, at de laver turneringer hver for sig, jeg ved ikke rigtig, hvor de står.

Under alle omstændigheder vil jeg kontakte dem, fortælle dem det hvis de ringer til mig, er jeg der, også selvom du skal have lyst til at spille med mig, fordi jeg ikke har mange point internationalt.

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.