Ignacio Piotto er et af løfterne om padel argentinsk. Kun 20 år gammel har den indfødte Concaran San Luis netop slået sig ned nær Alicante i Sanyo og Juan Carlos Ferreros akademi.

Padel Magazine møder argentineren fra Tenerife OpenAPT Padel Tour. Nacho er en mere intelligent end aggressiv venstrespiller, som har et stort udvalg af offensive skud.

Han spiller i øjeblikket sammen med legenden Cristian Gutierrez på APT, men er også med på WPT og Premier Padel.

Cristian Gutierrez, ekstra pres

Lorenzo Lecci Lopez: Du spiller i øjeblikket på APT med Cristian Gutierrez. Udefra ser det meget krævende ud. Føler du dette pres for at spille sammen med ham?

Nacho Piotto:“Bare det at se til højre for mig og se Cristian Gutierrez lægger pres på. Nu har vi spillet sammen i et stykke tid, men den første turnering kunne jeg ikke spille... Så jeg arbejdede med en psykolog, og nu spiller jeg mere afslappet. Det er rigtigt, at jeg har det her pres hele tiden, fordi folk ser os spille for at se ham. Det er et ekstra pres.”

Nachos spildekryptering

Lorenzo Lecci Lopez: Fortæl os om dine styrker og svagheder. Hvad er dine mest effektive skud? Hvilke aspekter af spillet skal du stadig arbejde på?

Nacho Piotto:"Jeg tror, ​​at mit bedste slag er forehand-volleyen, og det, jeg slår mest naturligt, er backhand-volleyen."

"The bandeja Jeg skal arbejde på det igen. Bolden kommer ikke ud på alle overflader, og jeg er heller ikke en spiller, der rammer smashen så godt. Jeg slår med spin, men hvis overfladen ikke er hurtig, kan den spille mig et puds. Par 3 i disse dage er ikke rigtig effektiv længere, fordi alle er i stand til at komme ud og bringe det tilbage."

Lorenzo Lecci Lopez: Du er en venstrespiller, der forsvarer meget godt. Tænker du på at gå rigtigt en dag?

Nacho Piotto:"Jeg spillede den til højre på hele min lille scene! Og nogle gange spiller jeg til højre, men jeg er meget mere komfortabel til venstre nu.

Tennis fra 2 år!

Lorenzo Lecci Lopez: Hvordan startede du padel ? Hvem var referencespillere for dig?

Nacho Piotto:“Jeg begyndte at spille tennis i en alder af 2! Jeg spillede fodbold og tennis, og som 9-årig startede jeg padel. Jeg dyrkede alle tre sportsgrene i et stykke tid. Jeg besluttede at hellige mig padel".

“I starten så jeg mest på Lamperti. Så da jeg virkelig begyndte at forstå padel, Jeg fulgte meget Bela, Juan Martin Diaz, Cristian Gutierrez."

Lorenzo Lecci Lopez: Vi er i en hidtil uset situation i verden af padel med tre kredsløb. Du spiller lidt af hvert. Hvordan ser du situationen?

Nacho Piotto:"Jeg har ikke underskrevet nogen kontrakt. Det er rigtigt, at jeg spiller WPT mere end noget andet, men jeg ville ikke underskrive en kontrakt for at have friheden til at spille Premier Padel, eller APT."

Helt ny fra Sanyo

Lorenzo Lecci Lopez: Du har boet i Spanien i nogen tid, men du er lige flyttet.

Nacho Piotto:"Ja, jeg har været i Spanien i halvandet år, men jeg flyttede i sidste uge til Alicante i Juan Carlos Ferreros og Sanyo Gutierrez' akademi."

Lorenzo Lecci Lopez: Er det nemmere i dag end før for unge argentinere, der ønsker at flytte til Spanien, at leve af padel ?

Nacho Piotto:”Det er nemmere end for et par år siden, men det er ikke nemt. Premier Padel, hvis du ikke har point, kan du ikke spille. WPT er det samme. APT starter den også. Hvis du ikke vinder et par kampe, får du ingen præmiepenge. I sidste ende er det mærkerne, der skal satse på dig.”

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !