José Maria Mouliaa er en af ​​de spillere, der ofte efterlades i skyggen, på grund af den manglende synlighed hos dem, der ikke regelmæssigt spiller de vigtigste remiser i WPT. Med Premier Padel, tingene ændrer sig.

"Det padel amatør tillader padel pro at have en privilegeret plads blandt de bedste sportsgrene i verden."

Padel Magazine : Nogle mennesker kender dig ikke i Frankrig, kan du fortælle os, hvordan du kom til at blive en professionel spiller?

Mouliaa:"Jeg kommer fra Murcia. Jeg spillede tennis, da jeg var ung, men jeg stoppede. Da jeg ville genoptage, var der ingen, der spillede tennis længere, folk spillede kun padel Så jeg kom også ind i det. Efterhånden begyndte jeg at spille rigtig godt, og jeg begyndte at konkurrere. Jeg ville kun spille amatør, men jeg begyndte at rykke op i kategorierne, og i 2017 startede jeg på det professionelle kredsløb."

Padel Magazine : Den padel amatør skyder den padel professionel op. Tror du, at padel professionel kunne tilfældigvis være den anden sport med hensyn til publikum som padel amatør i Spanien med hensyn til licenstagere?

Mouliaa:"Jeg tror, ​​det er meget nemt at blive forelsket i padel, takket være dets sociale karakteristika. På prof-niveau er det stadig en lille sport, der vokser meget hurtigt. Efterhånden som det udvikler sig i så mange lande, tror jeg, at spilleniveauet vil hoppe, og de økonomiske og mediemæssige konsekvenser vil kunne mærkes. det padel amatør tillader padel pro at have en privilegeret plads blandt de bedste sportsgrene i verden."

mouliaa godo qatar

"Hvis denne form for turnering bliver normen, vil den padel vil ændre mange menneskers liv."

Padel Magazine : Du taler om et spring af padel professionel. Dette Premier Padel er en.

Mouliaa:”Ja, det er et meget stort spring. For mig, en spiller på min rangliste, er det første gang, jeg føler mig som en spiller af padel professionel. At komme til Doha er en meget vigtig mulighed for mange spillere. Det er ikke længere kun spillerne i toppen af ​​ranglisten, der kan leve af padel. Du burde vide det at spille padel, det koster penge. Hvis denne form for turnering bliver normen, vil den padel vil ændre mange menneskers liv."

”påvirknings- og synlighedsniveauet er steget markant."

Padel Magazine : På WPT, med kampudsendelsespolitikkerne, så vi dig aldrig på skærmen. Hvad ændrer det at blive gentransmitteret?

Mouliaa:”Her forstørrer de først og fremmest billedet. På WPT er størstedelen af ​​turneringerne 24 + 4 par, her kommer parret 56 ind i bordet. Hvis de derudover tv-sender alle kampene i første runde, øges niveauet af eftervirkninger og synlighed markant.

“I år har WPT en Twitch-kanal, og heldigvis kan du optræde. Men virkeligheden er, at hvis du ikke kommer til hovedtavlen, er der ingen, der ser dig. Se her alt, hvad der er indsat til første runde. Det er meget vigtigt for spillerne.”

”På sponsorniveau håber vi, at der kommer små logoer på vores skjorter (griner). For virksomheden, der satser på dig, er det meget nemmere, hvis der er mere synlighed.”

"Hvert punkt internt er en kamp"

Padel Magazine : På en 15-0 så jeg dig fejre et point ved at råbe så højt! Hvordan vælger du, når du skriger?

Mouliaa:"Jeg skriger hele tiden! Alle mine kampe er tætte, fordi jeg ikke får mange vindere, og stævnerne er lange. Hvert punkt for mig internt er en kamp. Når denne kamp slutter, og jeg vinder den, kommer der et brøl ud af mig. Jeg spiser for at holde fokus i spillet."

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !