Momo Gonzalez kommer til vores mikrofon efter sin sejr med Alex Ruiz i Betclic kvartfinalen Premier Padel Bordeaux P2.

Sejr mod Benitez / Cepero (6/4 4/6 2/1 pensionering)

”Vi havde, lad os sige, ikke vores bedste match, hvis vi sammenligner med tidligere møder. Jeg tror, ​​vi havde lidt pres, for vi havde tabt i kvarteret i et stykke tid, vi var altid tæt på, men vi kunne ikke gøre det. I sidste ende var det ikke sådan, vi ville have ønsket at håndtere skaden af ​​Miguel, som er en meget god ven. Jeg håber ikke, det bliver for alvorligt, og at han kan spille i næste uge i Rom."

»For vores vedkommende synes jeg, at vi spiller meget godt. I starten af ​​tredje sæt var vi på et meget godt niveau igen, vi havde taget pausen, så jeg er tilfreds med vores niveau, og jeg håber, vi fortsætter i morgen."

Presset ved at blive seedet 3 i Bordeaux?

"Vi er par nummer 3, så der er par, der er flere favoritter end os (griner). En af dem har allerede tabt, men frø 1 er der stadig (Bela / Tello). Så nej, jeg tror, ​​at presset handlede mere om at kunne kvalificere sig til en semifinale. Men nu synes jeg, der ikke er mere pres, vi var meget komfortable fra vores første kamp, ​​vi spiller, vi nyder, og jeg synes, det kan ses på banen, fordi vi spiller på et ret højt niveau!

Chingottos adskillelse

”I sidste ende er vi vant til det, vi ved, at vi kan starte et projekt, men at det kan stoppe når som helst. I sidste ende er det normalt, Fede havde et tilbud fra en nummer 1 som Galan, det er umuligt at sige nej til ham. Det er altid et svært øjeblik, for vi kan aldrig lide at blive sluppet af en partner, selv når det giver mening. Så vi startede dette projekt med Alex, og vi forbedrer os lidt efter lidt. De første turneringer var måske ikke de bedste, men lidt efter lidt er vi ved at finde vores fødder.”

Version 2.0 af Ruiz / Gonzalez

"Jeg tror, ​​vi begge har forbedret os, vi er blevet modnet på egen hånd, og jeg tror nu, vi er bedre både individuelt og som par. Vi har også gjort fremskridt på et mentalt plan, i alle aspekter. Vi er et mere komplet par, og jeg tror, ​​vi ikke har nået det maksimale af, hvad vi kan gøre endnu, vi nærmer os, og jeg håber, vi kan blive meget bedre, end vi er i øjeblikket.

"Fede og jeg gik fra hinanden, Alex og Tello gik fra hinanden, vi talte begge sammen, først i telefonen og derefter personligt. Han ville lege med mig, jeg ville lege med ham, vi var hver den bedste mulighed for hinanden, vi diskuterede vores mål, denne nye oplevelse sammen. Jeg er meget glad for, hvordan det går."

Hvornår udkommer Momo Gonzalez' første titel?

"Jeg spillede fem finaler, jeg vandt turneringer i lavere kategorier (WPT Challenger og Open 500), jeg er her stadig, men vi kan se, at det er meget svært at vinde titler, der vinder ikke hvert år kun tre eller fire par. Titlen er noget meget svært at opnå, men jeg er aldrig langt væk, jeg har altid lavet semifinaler, finaler, jeg har intet at bebrejde mig selv, jeg tror på, at jeg spiller godt, jeg kæmper altid, og jeg er det. stadig ung, og jeg tror på, at det en dag vil komme."

“I øjeblikket er det kun den første P2 uden Top 4, de andre var lige så hårde som en P1 eller en Major. Der, hvis vi vinder turneringen, vil jeg være meget glad, men for at være virkelig oprigtig, vil jeg vinde en turnering, hvor der er alle de bedste og slå dem.

Hvad med Genova P2?

"I øjeblikket ved vi det ikke, det hele afhænger af kalenderen. Det er en kalender med mange turneringer, Genova finder sted lige før Malaga, som er en turnering, jeg glæder mig til, så det ved vi ikke. Det vil afhænge af, hvad vi vil gøre for at forberede os til Malaga, af hvordan vi afslutter denne turnering... Jeg kan ikke sige noget endnu, fordi forberedelse til turneringer er meget vigtig."

Videoen i sin helhed:

https://youtu.be/C4WYduqgpzs

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !