Det ville tage dage at opsummere Minter Dials professionelle karriere. Denne tidligere Yale-studerende, der håndterer Shakespeares sprog såvel som Molières, har haft flere liv. Fra investeringsbankmand til skaberen af ​​et rejsebureau for musikere, manden, der også tilbragte 16 år i L'Oréal, og som udgav en prisbelønnet film om Anden Verdenskrig, har mere end én streng til sin bue.

Fra nu af vender manden, der også er foredragsholder og forfatter sig mere og mere mod sin måske største passion: padel. Og efter at have lancerede Podcasten The Joy of Padel, Minter starter et nyt eventyr: Padel Match Makers. Muligheden for os at interviewe ham og finde ud af mere om denne fascinerende karakter.

En af de første i verden, der har sat foden på en bane padel

"Jeg tog mine første skridt på en bane padel i 1974. Jeg var 10 år gammel, elskede tennis og var begyndt at spille squash, siden jeg boede i England, så jeg var allerede forberedt på denne nye ketsjersport. Mine forældre har været kunder i Marbella Club siden begyndelsen af ​​60'erne. De blev hurtigt tæt på stedets ejer, Alfonso de Hohenlohe. På det tidspunkt var Marbella Club smart, men byen Marbella var endnu ikke kendt. Det var et privilegeret sted, men slet ikke på mode. For ordens skyld havde Alfonso opdaget padel i Acapulco med Enrique Corcuera, opfinderen af padel. Ophidset af aktiviteten besluttede han at installere to pladser i Mabella.

Efterfølgende blev mine forældre skilt, og min far fik et andet ægteskab med Hélène Grinda, Nallés tante (Jean-Noëls søster). Mit forhold til padel fortsatte derfor med Grinda-familien, hvoraf flere medlemmer havde jord i deres huse på Côte d’Azur.

"Ligesom det, der blev gjort i Acapulco, havde hvert hus en meget speciel bane, for eksempel en side fuldstændig muret, og en anden næsten helt indhegnet. Vi spillede altid som familie, det var virkelig en sport, som jeg forbandt med ferier.”

Minter, den padel og Marbella

"I begyndelsen af ​​2000'erne, efter at have tilbragt ti år i USA og Canada af professionelle årsager, vendte jeg tilbage til Europa, og jeg genoptog padel, især under ophold i Spanien.

Samtidig så jeg udviklingen af padel og Marbella. På det tidspunkt var Marbella ikke særlig kendt, og i dag er denne by blevet moderne, som padel Ultimativt !

Efter at være blevet undfanget i Marbella, har jeg naturligvis en noget speciel forbindelse til denne by. Min far flyttede tilbage dertil i 2010, det var en ny grund til at tage dertil for at spille som en familie, inklusive spil, der involverede min far, min søn og min halvbror William, som bor i Madrid og spiller Okay. Jeg husker også mange familieudfordringer, Dial vs Grinda, også med meget gode tennisspillere inviteret af Jean-Noël, tidligere Davis Cup-kaptajn. Det var varmt, ferien blev præget af lyden af ​​snesko. Vi spillede to timer om morgenen, spiste en ret vandet frokost ved middagstid, en lur, og så tog vi afsted til to timers leg. padel eftermiddagen !"

Glæden ved Padel

”Jeg har podcastet i næsten 15 år, og jeg ville på min egen måde deltage i mediedækningen af padel, med mine færdigheder og viden om denne sport. Det er derfor, jeg ville lave min podcast padel, Glæden ved Padel, som er på engelsk, og som finder sted hver anden uge.

Jeg har set mange spillere komme fra ganske forskellige baggrunde, som Patty Llaguno, Daniel Windahl, Mike Yanguas... Frem for alt søger jeg at kende aspekter af deres liv, der er mindre diskuteret, især nøglerne til succes og valget af partner. .

Tanken er at give læseren en pædagogisk side, men også en underholdende side. Jeg tror, ​​at i padel, der er glæde. For mig er det en vektor af livet, den padel kan bringe smukke dyder til alle, såsom tålmodighed, vigtigheden af ​​relationer..."

De 5 regler padel ifølge Minter

“Når jeg ser folk blive sure pga padel, jeg siger til mig selv, at det er trist for dem. Man skal afveje tingene, sætte dem i perspektiv. DET padel kan i sidste ende være meget nyttig for at få et mere behageligt liv.

Siden jeg spiller padel, Jeg skabte i mit hoved fem regler for padel :

1/ Hav det sjovt, og når jeg siger god fornøjelse, betyder det jer alle fire!

2/ Bliv ikke såret, for hvis du kommer til skade bagved, kan du ikke have det sjovt mere.

3/ Vær fair og prøv at spille godt, prøv at opnå det maksimale af det, du kan.

4/ Prøv at vinde (denne regel kommer efter de første tre).

5/ Efter kampen skal du altid have en øl (som kan være alkoholfri for dem, der virkelig ønsker det) med alle!”

Padel Match Makers: ideen

“Det hele startede, da jeg mødte Camille Huyghues Despointes ved kanten af ​​en mark i Casa Padel. Jeg så denne kvinde med et stort smil, og som fortalte mig, at hun lige var startet på padel og at hun allerede var fuldstændig afhængig.

Jeg fortalte hende, at hvis hun var ny i verden af padel, så hun må ikke have kendt regel nummer 5. Hun var med til vores post-game, og vi brugte timer på at snakke. I slutningen af ​​dette tænkte vi, at vi kunne iværksætte et fælles projekt i padel.

Efter en kort betænkningstid kontaktede Camille, som er iværksætter i sig selv, mig for at foreslå, at jeg starter en gruppe for at netværke med padel. Det er der det Padel Match Makers blev født.”

Minter Urskive Camille Padel Match Makers

Padel Match Makers: konceptet

"Formålet med Padel Match Makers handler om at lave utrolige oplevelser og møder rundt omkring padel. Vi er lige begyndt, men dybest set kommer det til at manifestere sig gennem forskellige typer begivenheder, der kan finde sted efter arbejde, som f.eks. efterarbejde, eller parallelt med en konference, eller rejser. Tanken er at kombinere opdagelse, god mad, dele af padel, og interessante samtaler!

Vi kan forestille os at opdage en by, som Lissabon, med temaet kommunikation i bred forstand. Vi kan starte med at adressere kommunikation på stedet. padel, så se, hvordan vi overfører dette til andre sektorer. Vi kan også overveje at tage til Silicon Valley for for eksempel at tale om kunstig intelligens. Mulighederne er ubegrænsede. Vi ønsker at finde emner, der kan have interesse for især virksomheder.

Generelt ønsker vi at tiltrække folk, der befinder sig inden for de uformelle regler, som jeg citerede tidligere, folk, der tilfører værdi til gruppen, som er klar til at udveksle, som har en vis sårbarhed, ydmyghed og som overholder konceptet, som bringer livsglæde, som er fair play og som er klar til at give deres erfaringer videre, men også til at lytte til andre.

Le forretningsmodel handler mere om arrangementer, og når vi har opbygget et fællesskab knyttet til forretningen, forestiller vi os at skabe en klub med endnu flere fordele for medlemmerne. Folk skal være glade for at tilhøre denne gruppe, der deler mindset."

Vi ses den 24. maj i Paris

“Det første arrangement finder sted den 24. maj i Paris, ved Aquaboulevard, i samarbejde med Vivatech. Der vil være op til fyrre personer til stede. Med hensyn til programmet vil vi starte med et møde med den internationale spiller Mélissa Martin, og derefter vil vi finde os i to niveaugrupper, og vi vil have to typekonkurrencer. Americano så alle kan spille så meget som muligt. Der vil selvfølgelig være en passage på en mark, hvor Mélissa vil være. Alle vil derfor kunne bruge 15 minutter på deres bane for at se, hvordan det er at spille med en spiller på dette niveau. Hun vil give råd og instruktioner til sine partnere og modstandere.

Og til sidst, for alle, der ønsker at blive, vil vi tale om temaet tillid. Vi tager af sted fra kl padel, og overfør til det virkelige liv, starter samtaler mellem deltagere for at tage fat på temaet selvtillid og selvfølgelig det mellem individer.

For dem, der gerne vil deltage, er det denne måde ! Bemærk venligst, at Vivatech-deltagere vil nyde godt af en rabat på grund af vores partnerskab med koden: "vivatechpass24".

Hvad angår det næste, har vi allerede en anden begivenhed for kvinder under forberedelse, vi vil fortælle dig om det snart!"

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !