I anledning af P1000 som blev afholdt sidste weekend i Padel Arena, vi var i stand til at tale med en luksusgæst, Miguel semmler. Faktisk delte spanieren endnu en gang banen med Cyril Hanouna.

Ved vores journalists mikrofon vendte spanieren tilbage til sin historie såvel som sit partnerskab med TPMP's oplægsholder, som desværre stoppede i første runde mod Caumont/Deflers.

"Meget glad for at spille her med Cyril"

»Det var en afbalanceret og meget kompliceret kamp. Vi havde mange muligheder i første sæt, men generelt er jeg meget glad for at være her og spille med Cyril.”

"Det er rigtigt, at på World Padel Tour Jeg spiller til højre, men jeg kan tilpasse mig og spille begge sider. At skifte side ville være en mulighed, da vi lige har spillet to turneringer, hvor jeg var til venstre, og det lykkedes ikke. Næste gang vil vi helt sikkert skifte side for at se, hvad det kan give.

398A3789Hanouna semmler padel trænerarena
Cyril Hanouna og Miguel Semmler

"Jeg er nødt til at forbedre og forstå denne sport godt"

”Jeg startede som professionel tennisspiller, og for fire år siden begyndte jeg at spille tennis. padel. Jeg ønskede at fortsætte en professionel karriere og se, at padel fik mig til at føle mig godt tilpas, jeg blev involveret efter behov. Især sidste år havde jeg en fantastisk sæson. Jeg arbejder meget for at få succes og fortsætte med at udvikle mig.”

“Jeg er lige ankommet til verden af padel, spillerne har et meget højt niveau, og jeg tror, ​​at jeg skal fortsætte med at forstå denne sport godt, men også for at forbedre mig både teknisk og fysisk."

”Det er en meget sjov og super legende sport, og det er rigtigt, at der er rigtig mange tennisspillere, der kan lide at spille tennis. padel. Der er nogle eks-tennismænd, der tidligere har forsøgt at starte en karriere i 20×10, som Ben Tison, men der er få i sidste ende. Ikke desto mindre blandt damerne i øjeblikket er der to eller tre spillere, der har gjort det, og for hvem det fungerer ret godt, såsom Marta Marrero eller Gemma Triay for eksempel.

Muligt Top 100-mål for Cyril?

"Ja, jeg tror, ​​vi kan få Cyril ind i den franske top 100. Jeg fortalte ham, men vi har brug for tid til at træne, udvikle os og spille flere turneringer sammen. Men om nogen tid, er jeg sikker på, vil Cyril slutte i top 100. Jeg tror, ​​at hvis vi spiller en hel sæson sammen, kan målet blive opfyldt.

"Næste år, ifølge min tidsplan, ville mit mål være at spille så mange turneringer som muligt med Cyril her i Frankrig. Så jeg tror, ​​vi snart ses igen”.

Du vil have forstået det, ligesom hans træner David Lillo, den unge spanier er ikke i tvivl om sin franske partners evner og er fortsat overbevist om, at sidstnævnte kan nå sit mål!

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.