Vi ses næsten 46 år gammel, Miguel lamperti er en af ​​kredsens veteraner. Og med alle spillerne, der har trukket sig tilbage i løbet af de sidste to år, begynder han at føle sig lidt alene. Juan Martin Diaz, tvillingerne alayeto, Fernando Belasteguin i slutningen af ​​året... er de berømte skikkelser af denne sport gradvist forladt for at nyde en velfortjent pension.

Vi spekulerer naturligvis stadig på, hvor længe den mest karismatiske spiller på banen vil forblive i søgelyset. Derfor stillede vi ham spørgsmålet efter sin sejr mod Bastien Blanque et Dylan Guichard. Pensionering, fremtid, Premier Padel...Miguel Lamperti giver sig selv!

Bordeaux P2: en meget god turnering

Første kamp mod et par herfra, som vi ikke kendte, og som spillede rigtig godt. Det var et meget svært møde, hvor vi med nød og næppe slap. SÅ, Jeg vil gerne lykønske disse to spillere.

Med hensyn til byen kendte jeg ikke Bordeaux. Det sted, vi er på, er fantastisk. Vi talte med andre spillere, som er meget glade. Denne sorte del giver dig mulighed for at have et meget lyst spor i midten.

Jeg føler, at organisationen er meget god, og jeg håber at bruge lidt mere tid her. Hvis Gud vil, bliv hele ugen.

Den franske offentlighed

Jeg er generelt vant til at spille med et publikum til min fordel. Jeg synes, at offentligheden var meget respektfuld. Det er klart, at de klappede det franske par mere, men de klappede også for os. Hat.

Spilleforholdene

For mig ser det ud til det spilleforholdene er hurtige. Jeg kan godt lide det... når du rammer bolden, går den op. Selv i den første ende er det altid meget svært at forsvare, fordi bolden er meget livlig.

Det tror jeg, det er optimale forhold, som vil tillade os at have et meget godt niveau af padel her.

Miguel Lamperti Betclic Bordeaux P2

Fraværet af de bedste spillere i verden

Jeg ved ikke, hvorfor de bedste spillere ikke er her i dag, jeg ved ikke årsagen. Det forekommer mig, at det er et spørgsmål om point: de fire bedste mandlige par spiller ikke længere P2 fra nu af.

Det er ikke vrede på kredsløbet, det er virkelig et spørgsmål om point og det faktum, at der er mange turneringer i løbet af året. Alle turneringer spilles udenfor, og det er meget dyrt for spillerne.

Vi, de andre, vi har brug for disse punkter. De første fire par behøver ikke disse punkter for at skelne mellem dem. Derfor skal de ikke spille dem mere.

En pensionering i slutningen af ​​året?

Jeg er en af ​​de sidste veteraner på banen. I dag vil mine ben og min beslutsomhed stadig gerne spille lidt mere. I slutningen af ​​året vil jeg tage stilling til, om der kommer endnu et år eller ej. For nu har jeg det godt, og jeg vil virkelig gerne spille.

Jeg ville ikke gerne gå på pension...men sådan er livet.

Efter padel ?

Når jeg beslutter mig for at gå på pension, skal jeg først bruge en trigger for at forstå, at jeg ikke længere vil konkurrere. Imidlertid, Jeg er ikke i tvivl om, at jeg gerne vil være træner og bestemt for Nox.

Vi har et akademi sammen, og jeg vil gerne blive træner for professionelle, men også for fremtidens løfter for vores sport.

For mig padel det her er hele mit liv. Det er derfor, før jeg går på pension, skal jeg gøre en masse mentalt arbejde for at forstå, at jeg ikke længere vil spille turneringer, og at jeg skal have andre planer, såsom at være træner.

Udviklingen af padel

I dag er spillerne af padel er atleter. Fysisk er de meget bedre end os. Potentielt er de endnu bedre end os, med bedre fysik, trænere.

Le padel har også udviklet sig økonomisk, på et professionelt niveau. Derfor skal spillerne være meget bedre forberedt. det er en logisk udvikling af sporten og jeg tror, ​​det vil fortsætte med at spille bedre og bedre.

For os, de "gamle mennesker", du skal holde fast, men jeg tror, ​​at padel strømmen er spektakulær.

En ny turneringsformel

Denne udvikling er en god ting, også for tilskuerne, som kan nyde det endnu mere. For mig synes jeg dogvi burde have et kredsløb med langsomme spor, hurtige spor og spor "normal". Dette ville gøre det muligt, ligesom tennis, at alle kan have en chance for at vinde, afhængigt af forholdene.

For eksempel, hvis der er 20 turneringer om året: 7 på hurtige baner, 7 på langsomme baner og de andre på "normal“. Jeg tror, ​​det ville være fantastisk for padel og det ville vise det det bedste par ved, hvordan man spiller under alle forhold.

Økonomisk svært

I dag er det meget vanskeligere økonomisk for den spiller, der er ude over Top 20. Før, kredsløbet var 80 % i Spanien og vi spillede stort set fem turneringer i udlandet. I dag, på 25 turneringer, hvoraf 19 finder sted i udlandet !

Det er meget dyrt, mellem flyet, at betale bussen...

World Padel Tour…bedre for spanierne?

For mig World Padel Tour gjorde et utroligt stykke arbejde. I sidste ende forsøger vi altid at forbedre alt, men jeg tror på, at World Padel Tour sætte barren meget højt.

Premier Padel udfører meget vigtigt arbejde. At kunne spille på Roland-Garros, at spille i Italien, havde vi aldrig drømt om. Men for en spiller, der ikke er i Top 20 eller 30, er omkostningerne blevet meget høje. Det er næsten umuligt at have en træner og være i stand til at betale ham.

På en første eller ottende runde vinder du €2000 og omkostningerne beløber sig til €3000. Og igen skal det lykkes at nå den ottende, hvilket ikke altid er nemt. Vores brands gør en stor indsats for os, de gør alt for at sikre, at spilleren padel kan leve af sport.

Hvis du vil se hele interviewet, er det her det sker:

https://www.youtube.com/watch?v=hZGel6Fd-bs&ab_channel=PadelMagazine
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.