Fokus på spanieren Miguel Gonzalez, finalist i P2000 PadelSkud Caen med Benjamin Grué. Den 94. i FIP-ranglisten kommer til vores mikrofon og giver os mulighed for at vide lidt mere om ham.

Sejren mod Bergamini / Ruiz i Acapulco: det store slag i starten af ​​året

”Jeg troede ikke, der var et sådant niveau i Frankrig. Vi havde nogle svære kampe og lidt held i semifinalen med Benoit Theards ankelskade, jeg håber han kommer sig hurtigt. Finalen var meget svær mod Johan Bergeron og Max Moreau, som jeg kender godt.”

"Sidste år spillede jeg min første hovedlodtrækning i Madrid, det var utroligt, fordi jeg havde været ved porten til cuadro, så det var dejligt.

I starten af ​​året er jeg meget glad for sejren (Red. anm.: med Daniel Santigosa) mod Bergamini og Victor Ruiz. Jeg troede ikke, jeg kunne slå spillere på dette niveau, så det er meget rart!

Nu træner alle spillere hårdt, alle spiller godt, og jeg tror, ​​at hullerne er minimale: du kan slå hvem som helst og tabe til hvem som helst."

En forsvarsspiller

“Jeg er en spiller med en mere defensiv profil end offensiv. Lad os sige, at min styrke er at være meget hurtig, meget elektrisk. Jeg er mere en overgangsspiller end en angrebsspiller, jeg har ikke en stor smash for at afslutte point, men jeg er komfortabel med at forsvare og i overgange."

Hans idoler? hendes drømme? Hans yndlingsturnering...?

"I livet er jeg fan af Rafael Nadal, han er kongen af ​​Roland-Garros og Cristiano Ronaldo."

"I padel, Jeg har egentlig ikke en drøm, men snarere mål: at overgå mig selv hver dag, at komme videre på ranglisten hvert år, at forbedre mig selv på et personligt niveau, hvad enten det er mentalt, på banen, på et teknisk niveau som godt hvis der altid er en grænse... For at opsummere prøver jeg at blive et bedre menneske og en bedre spiller padel".

"Min favoritturnering er Acapulco, da det var der, jeg havde mit bedste resultat indtil videre (griner), men jeg kan også rigtig godt lide Rom og Roland-Garros."

Masser af tidsrejser...

"Det, jeg bedst kan lide padel Det er konkurrence, jeg har en stærk konkurrenceånd! Det, jeg mindst kan lide, er, at der er lidt engagement mellem partnere, folk tænker på kort sigt og ønsker at skifte holdkammerater for hurtigt. Jeg tror, ​​ting tager tid, og for at få gode resultater har du brug for længere projekter.”

”Det sværeste er at være på farten hele året rundt, se familien meget lidt, ikke bruge meget tid derhjemme. Folk tror ofte, at der ikke er noget bedre end at spille padel fordi du rejser over hele verden, men virkeligheden er anderledes. Selvfølgelig rejser vi meget, nogle gange kan vi tage på sightseeing og nyde, men det er arbejde, det er vores job, og det er meget svært at bruge din tid på farten. Jeg gør det, fordi jeg selvfølgelig kan lide det, men det er ikke let, især for spillere som mig, der taber oftere, end de vinder..."

"Målet er at være en respekteret spiller og være i stand til at kæmpe mod alle spillerne, de gode, som dem på mit niveau. Jeg vil gerne rykke op på ranglisten for at komme direkte ind i finalebordene. I Frankrig, når der ikke er nogen anden turnering, hvis Ben inviterer mig, eller jeg har en mulighed, vil jeg prøve at komme!"

Det fulde interview (på spansk):

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !