Fransk håndboldstjerne, dobbelt guldmedaljevinder ved de olympiske lege (2008 og 2012) og femdobbelt verdensmester, Alsace Thierry omeyer er i Toulouse indtil lørdag, for at beundre stjernerne af padel, men også for at spille: han spillede en udstilling klokken 4Padel af Colomiers, "All Star Padel spil". Forbundet med den bedste franske spiller Benjamin Tison, sluttede han 1er af hans høne (se kompositionen på billedet nedenfor...).

Fra toppen af ​​sine 1,92 m spillede Thierry Omeyer til venstre med den franske nr. 1 af padel.

Bag kulisserne hos Human Padel Open, den bedste målmand nogensinde (*) svarede venligt på vores spørgsmål.

Padel Magazine : Thierry, hvordan dykkede du ned i badet af padel ?

Thierry Omeyer: “Jeg har altid spillet tennis om sommeren for at holde mig i form. Og så en dag prøvede jeg padel og jeg kunne straks lide det. Jeg har spillet regelmæssigt i halvandet eller to år, og det er en sport, hvor jeg har det sjovt. Da jeg stoppede med håndbold, havde jeg brug for at fortsætte med at dyrke sport. Jeg finder mange ting, der findes i hånden, såsom reflekser i farten, små bevægelser... så det er meget rart, med en venlig side og en virkelig top sindstilstand. Derudover giver det mig mulighed for at bevare min fysiske tilstand og bruge mig selv, så jeg elsker det.

Jeg løber også lidt, men den sjove side er mere nærværende, når jeg spiller padel med venner, hvilket jeg forsøger at gøre en gang om ugen. Jeg spiller også lidt i turneringer, fordi konkurrencesiden stadig eksisterer, selvom jeg er meget meget langt fra mit niveau i håndbold [Red.note: det er 3198e fransk, med 11 turneringer spillet i løbet af det seneste år]. Konkurrencen, det giver en lille udfordring, vi forsøger at gøre det bedst muligt. Jeg prøver også at vælge mine partnere godt. »

PM: Cyril Hanouna er ikke i kø for at spille med dig?

TIL: “Nej, jeg har ikke niveauet, fordi han vælger meget gode spillere. Jeg går langsomt, jeg har det sjovt, det er det vigtigste. »

PM: Der er mange fodboldspillere, som er fans af padel, men er der også tidligere håndboldspillere?

TIL: ”Ja, et par stykker, der er Jérôme Fernandez, som i øvrigt også er her i Toulouse og også spillede All Star Padel Spil. Valentin Porte, som stadig er aktiv, spiller rigtig godt. Og Karabatic-brødrene leger også lidt, især om sommeren. »

PM: Hvornår vil et center for padel Thierry Omeyer?

TIL: ”Nej, det er ikke planlagt, jeg er bare en spiller. Men jeg er glad for at se, at der bygges centre over hele Frankrig, og at denne sport udvikler sig”.

(*) Ifølge en afstemning arrangeret i 2010 af Det Internationale Håndboldforbund.

Lederne af padel French spillede med franske sportsstjerner på sidelinjen af ​​Toulouse-begivenheden i World Padel Tour.
journalist jerome arnoux

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.