Interviewet under Cupra Padel Point Tour fra Toulouse så Mélissa Martin tilbage på sin start på sæsonen. Muligheden for hende til at betro sig til sine mål og ambitioner.

En sæson præget af Cupra Padel Point Tour

“Der er en forbindelse mellem professionelle og amatørspillere, derfor meldte jeg mig ind: for at sikre, at folk har det sjovt, har en god dag og viser denne festlige side af spillet. padel. Målet er nået på hver etape, det er fantastisk.”

En træg start på året

"Der var et par nederlag på det franske kredsløb med Amélie (Detrivière) i de første turneringer, en første runde i P1000 og P2000. Vi gjorde det rigtig godt sidste år med mange sejre. Og siden begyndelsen af ​​sæsonen har det været mange nederlag i meget få turneringer.

Jeg havde nogle fysiske problemer i slutningen af ​​året, og det spillede lidt på banen og også i mit forhold til Amélie. Vi var ikke nødvendigvis i fase, og med disse nederlag besluttede vi ikke at spille sammen mere.

En ny partner

"Med Louise Bahurel, vil vi lave turneringer og de franske mesterskaber. Det er håbet om padel Fransk, hun er kun 16 år og jeg har allerede tabt to gange mod hende, det kan have tynget beslutningen (griner). Jeg havde brug for et frisk pust efter denne komplicerede start på sæsonen. Jeg kan virkelig godt lide hans mentalitet på banen på trods af hans ungdom, jeg tror, ​​at vi kan supplere hinanden godt mellem min erfaring og hans lyst til at lære. Vi vil forsøge at gøre det maksimale i år.”

Det franske hold i et hjørne af hovedet

Mélissa Martin globalt vindue

"Jeg tænker stadig på det på trods af denne sæsonstart. Det er lidt langt, og jeg prøver at fokusere på, hvad jeg skal gøre i øjeblikket, især da vi med Louise endnu ikke ved, hvordan vi skal arbejde. Hun er en venstrespiller, og jeg skifter sandsynligvis til højre. I så fald bliver jeg nødt til at øve mig lidt.«

Skift side så?

Vi talte med Louise, vi må se hvad der sker, hun har aldrig rigtig spillet til højre. Jeg sætter hellere pris på denne side, den kan give mig en smule friskhed og en masse udfordringer. Det kan være muligheden for at give mig lidt momentum, og det fortæller mig godt at vide, hvordan man spiller på begge sider, for at se spillet anderledes. Jeg tror, ​​det kan hjælpe mig at spille til venstre.

Roland-Garros i sigte

Philippe Chatrier roland garros padel greenweez

"Nu det kvinder er på Premier Padel, jeg vil gerne tjene mest muligt FIP, at have mindst et minimum af point for at kunne spille de næste turneringer af Premier Padel som begynder i juli. Især da vi har en fantastisk scene på Roland-Garros, som får dig til at drømme. Det er et flot mål. Selv A1-turneringer Padel, vi vil se, om vi sammen med Louise har mulighed for at lave noget. Jeg har også en spanier, som jeg også burde lave noget med."

For at se hele interviewet er det lige nedenfor:

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.