Vi ses fra 29. august til 1. september 2023 på Casa Padel for international turnering padel-lænestol hvis sponsorer er Mélissa Martin og Cyril Hanouna.

Tirsdag den 29. august foreslår arrangørerne en blandet udstilling med en arbejdsdygtig spiller og en kørestolsspiller.

Og det kan godt være, at Mélissa Martin og Cyril Hanouna også leger i kørestol!

Som spilleren fra det franske hold forklarer, er midtbanespilleren padel-lænestol er noget hun godt kender i forvejen: “Da jeg trænede med Michael Jeremiasz i Mouratoglou, havde vi den samme fysiske træner. Jeg så ham nogle gange træne, jeg var betaget. Vi er ikke klar over, hvor fysisk det er at mestre stolen og ketsjeren. Det er et stort arbejde, jeg vil gerne have, at folk indser dygtigheden hos disse kørestolsatleter.

Til den lille anekdote havde jeg allerede prøvet kørestolstennis på Roland Garros, mine arme husker det stadig (griner)!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.