Ved mikrofonen til Padel Magazine, vender Maxime Joris især tilbage til sit seneste nederlag kl FIP Guld Valladolid, hans mentale forberedelse, og selvfølgelig hans udtagelse til det franske hold!

En skuffende FIP Gold Valladolid

Helt ærligt, så tror jeg, at forholdene ikke rigtig favoriserede os. Spilleforholdene var meget hurtige. Vi havde leget udendørs ugen før, og denne gang var vi halvdækkede. Vi har ikke formået at tilpasse os ordentligt til disse nye forhold.

Taktisk kunne vi have lavet justeringer, der ville have gjort tingene nemmere for os, men vi formåede ikke at implementere dem. Det var det, vi manglede. De spanske spillere spillede meget godt, men det var virkelig vores manglende evne til at tilpasse og justere vores strategi, der var vores største svaghed.

Le padel, en mental sport

Jeg følges hele året af min mentaltræner, Kelly Sotière. Sammen arbejder vi på kampforberedelse, hvad enten det er før eller efter kampe, samt de udfordringer jeg kan støde på, uanset om det er udenfor eller på banen. Denne mentale overvågning er vigtig for mig.

Afhængigt af de udfordringer eller følelser, jeg måtte have, arrangerer vi specifikke sessioner. Disse sessioner er tilpasset den kommende prøvelse eller til den ængstelse, jeg måtte føle. Vi arbejder i dybden, hvilket hjælper mig meget. Siden jeg arbejdede med Kelly, har jeg mærket virkelige fremskridt. Hans støtte gjorde det muligt for mig at tage et væsentligt skridt fremad i håndteringen af ​​det mentale aspekt af konkurrencen.

Et uventet valg

Helt ærligt havde jeg ikke forventet det. Jeg vidste, at jeg var på shortlisten, og at jeg potentielt havde min plads, men at blive udtaget til EM var over mine forventninger. Det var en rigtig overraskelse, med mange følelser. Jeg hørte nyheden i nærværelse af min familie, hvilket gjorde øjeblikket endnu mere specielt.

Maxime Joris

Jeg havde ikke nødvendigvis forberedt mig på det franske hold så tidligt, men jeg er fast besluttet på at svare og repræsentere Frankrig på den bedst mulige måde under EM.

Dette var virkelig hovedformålet med min rejse i padel. Jeg vidste, at hvis mit internationale niveau var der, kunne det føre til potentiel udvælgelse. Jeg ved også, at gode relationer i gruppen er meget vigtige. Jeg er heldig at komme godt ud af det med alle på holdet og have gode venskaber. Jeg er virkelig glad for dette udvalg og den mulighed, jeg har fået.

Vanbauce / Joris-duoens stærke sider

Vi talte om det for nylig, og jeg tror, ​​at vores største styrke er vores passion og vores aggressivitet på banen. Vi har en tendens til at skubbe fremad og lægge konstant pres på vores modstandere og gribe dem i struben fra start. Denne aggressivitet giver os mulighed for ikke at give dem en pause.

Maxime Joris

Vores kamplyst er også et stort aktiv. Vi kæmper for hvert point og har et offensivt orienteret spil. I dag udgør vi et meget solidt hold med fremragende samhørighed. Jeg er rigtig tilfreds med vores forening og det spilleniveau, vi når sammen. Jeg er også meget glad for, at det lykkedes os at nå vores fælles mål om at komme med på det franske hold!

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.